Про проведення конкурсів (тендерів) з визначення суб'єктів підприємницької діяльності, яким надаватимуться повноваження на реалізацію списаного військового майна Збройних Сил України (21.01.2002), Детальна інформація

Про проведення конкурсів (тендерів) з визначення суб'єктів підприємницької діяльності, яким надаватимуться повноваження на реалізацію списаного військового майна Збройних Сил України (21.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 8.2
Скачувань: 690
про умови і порядок проведення конкурсів (тендерів)

з визначення суб'єктів підприємницької діяльності, яким

надаватимуться повноваження на реалізацію списаного

військового майна Збройних Сил України

1. Загальні положення

1.1. Це Положення розроблено відповідно до пункту 5 Положення про порядок відчуження та реалізації військового майна Збройних Сил, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2000 року N 1919 ( 1919-2000-п ), з метою визначення умов і порядку проведення конкурсів (тендерів) з визначення суб'єктів підприємницької діяльності, яким надаватимуться повноваження на реалізацію списаного військового майна Збройних Сил України (далі - майно).

1.2. Конкурс (тендер) з визначення суб'єктів підприємницької діяльності, яким надаватимуться повноваження на реалізацію майна, полягає у визначенні переможця (переможців) серед суб'єктів підприємницької діяльності, які запропонували найбільш ефективні умови реалізації майна (далі - учасники конкурсу /тендера/).

1.3. Конкурс (тендер) проводиться за наявності заяв від двох або більше учасників конкурсу (тендера), які надійшли протягом місяця після опублікування повідомлення про проведення конкурсу (тендера) з визначення суб'єктів підприємницької діяльності, яким надаватимуться повноваження на реалізацію майна.

1.4. Опублікована інформація про конкурс (тендер) з визначення суб'єктів підприємницької діяльності, яким надаватимуться повноваження на реалізацію майна, повинна містити такі відомості:

назву та місце розташування органу, що проводить конкурс (тендер);

кінцевий термін прийняття документів на конкурс (тендер);

перелік необхідних документів, які повинні надавати учасники конкурсу (тендера);

основні вимоги до учасників конкурсу (тендера);

телефон для довідок з питань конкурсу (тендера);

склад списаного майна;

іншу інформацію.

Зазначена інформація публікується в одному з засобів масової інформації не пізніше ніж за місяць до дати проведення конкурсу (тендера).

2. Конкурсна комісія

2.1. Для організації і проведення конкурсів (тендерів) утворюється комісія, до складу якої входять фахівці Міністерства оборони України та Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України.

Конкурсна (тендерна) комісія (далі - комісія) утворюється у складі голови комісії, секретаря та 5 членів комісії, з них 3 представники від Міністерства оборони України та 2 - від Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України.

Склад комісії затверджується наказом Міністра оборони України.

B*

6

¤

\

\x00BA

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x5372[\x1C00борони України та Правового управління Міністерства оборони України. Головою комісії та секретарем призначаються представники від Головного фінансово-економічного управління Міністерства оборони України.

Для залучення до роботи комісії представників Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України начальником Головного фінансово-економічного управління Міністерства оборони України направляється відповідний письмовий запит на адресу зазначеного міністерства.

2.2. Комісія розпочинає роботу з моменту підписання наказу про її склад.

2.3. Основними завданнями та функціями комісії є:

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes