Про проведення конкурсів (тендерів) з визначення суб'єктів підприємницької діяльності, яким надаватимуться повноваження на реалізацію списаного військового майна Збройних Сил України (21.01.2002), Детальна інформація

Про проведення конкурсів (тендерів) з визначення суб'єктів підприємницької діяльності, яким надаватимуться повноваження на реалізацію списаного військового майна Збройних Сил України (21.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 8.2
Скачувань: 687
обгрунтування визначення переможця (переможців).

Протокол підписується всіма членами комісії, які брали участь у голосуванні.

4.7. Протокол про результати проведення конкурсу (тендера) затверджує Державний секретар Міністерства оборони України.

4.8. Облік протоколів щодо результатів конкурсів (тендерів), а також матеріалів, які подаються на розгляд до комісії, ведеться в Головному фінансово-економічному управлінні Міністерства оборони України.

Другий примірник затвердженого протоколу про результати конкурсу (тендера) додається до проекту розпорядження Кабінету Міністрів України про надання переможцю (переможцям) конкурсу (тендера) повноважень на реалізацію списаного військового майна, який готується Головним фінансово-економічним управлінням Міністерства оборони України.

4.9. Інформація щодо переможця (переможців) конкурсу (тендера) в триденний термін після затвердження протоколу про результати конкурсу (тендера) надсилається учасникам конкурсу (тендера).

Начальник Головного

фінансово-економічного управління

Міністерства оборони України

генерал-лейтенант І.Ю.Марко

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes