Про затвердження Порядку конкурсного відбору інвестиційних проектів, що реалізуються за рахунок кредитів комерційних банків з частковим відшкодуванням відсоткових ставок (29.01.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку конкурсного відбору інвестиційних проектів, що реалізуються за рахунок кредитів комерційних банків з частковим відшкодуванням відсоткових ставок (29.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 8.1
Скачувань: 744
відкликати свою заявку до настання встановленого міжвідомчою комісією граничного терміну подання документів, повідомивши її про це в письмовій формі.

13. Голова міжвідомчої комісії організовує проведення економічної експертизи інвестиційного проекту та призначає день, час та місце засідання міжвідомчої комісії для прийняття рішення про надання державної підтримки у реалізації інвестиційного проекту.

Розкриття конвертів із заявками здійснюється у визначений день і час в обумовленому місці і в присутності членів міжвідомчої комісії та учасників конкурсу (або уповноважених представників учасників).

Членами міжвідомчої комісії встановлюється відповідність змісту документів вимогам цього Порядку. У разі виявлення невідповідності заявки не розглядаються.

За результатами перевірки документів складається протокол.

14. Протягом десяти робочих днів після розкриття конвертів члени міжвідомчої комісії проводять експертизу інвестиційних проектів та поданих документів і свої висновки подають голові комісії. На вимогу членів міжвідомчої комісії учасники конкурсу повинні надавати додаткову інформацію про свої інвестиційні проекти.

У разі виникнення необхідності у проведенні додаткової технологічної та екологічної експертизи термін розгляду продовжується на час проведення експертизи.

15. Міжвідомча комісія за результатами розгляду поданих матеріалів та проведення експертизи інвестиційних проектів приймає рішення про доцільність надання державної підтримки їх реалізації у формі часткового відшкодування відсоткової ставки.

16. Рішення міжвідомчої комісії приймається на закритому засіданні у присутності не менше ніж двох третин її складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів і затверджується наказом Мінекономіки, що погоджується з усіма членами комісії, які брали участь у голосуванні.

Міжвідомча комісія протягом п'яти робочих днів після прийняття рішення повідомляє про результати конкурсного відбору всіх його учасників.

17. Підприємствам - переможцям конкурсу надсилається копія наказу Мінекономіки, що є підставою для отримання часткової компенсації в разі укладення відповідної кредитної угоди з банком.

18. Для отримання часткової компенсації на відшкодування відсоткових ставок за комерційними кредитами підприємство - переможець конкурсу подає копію наказу Мінекономіки до відповідного центрального органу виконавчої влади - розпорядника коштів державного бюджету, які призначені для часткового відшкодування відсоткових ставок.

Розпорядник коштів державного бюджету відповідно до отриманих документів складає реєстр і подає його до Державного казначейства.

19. Розпорядник коштів державного бюджету в межах кошторисних призначень, передбачених бюджетом на часткову компенсацію відсоткових ставок за комерційними кредитами для реалізації інвестиційних проектів підприємств, дає органу Державного казначейства доручення на перерахування коштів, що знаходяться на його рахунках, відповідно до реєстру та за умови наявності документів, що підтверджують виконання підприємством своїх зобов'язань, визначених в інвестиційному проекті, та зобов'язань банку за кредитним договором.

Кошти безпосередньо спрямовуються на рахунки комерційних банків, які здійснили кредитування інвестиційних проектів підприємств - переможців конкурсу.

20. Контроль за цільовим виділенням коштів державного бюджету покладається на Державне казначейство, а за їх цільовим використанням - на розпорядника коштів державного бюджету.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes