Про затвердження Порядку реєстрації зовнішньоекономічних контрактів (договорів) на здійснення експортних операцій з металобрухтом (15.02.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку реєстрації зовнішньоекономічних контрактів (договорів) на здійснення експортних операцій з металобрухтом (15.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.1
Скачувань: 764
0155 Про затвердження Порядку реєстрації зовнішньоекономічних контрактів (договорів) на здійснення експортних операцій з металобрухтом (15.02.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 15 лютого 2002 р. N 155

Київ

Про затвердження Порядку реєстрації

зовнішньоекономічних контрактів (договорів)

на здійснення експортних операцій

з металобрухтом

Згідно з частиною першою статті 9 Закону України "Про металобрухт" ( 619-14 ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Порядок реєстрації зовнішньоекономічних контрактів (договорів) на здійснення експортних операцій з металобрухтом (додається).

2. Міністерству промислової політики за погодженням з Міністерством економіки та з питань європейської інтеграції розробити Порядок погодження зовнішньоекономічних контрактів (договорів) на здійснення експортних операцій з металобрухтом та зареєструвати його в установленому порядку в Міністерстві юстиції.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 21

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 15 лютого 2002 р. N 155

ПОРЯДОК

реєстрації зовнішньоекономічних контрактів

(договорів) на здійснення експортних операцій

з металобрухтом

1. Цей Порядок визначає процедуру реєстрації зовнішньоекономічних контрактів (договорів) на здійснення експортних операцій з брухтом чорних металів.

2. Для реєстрації зовнішньоекономічного контракту (договору) на експорт брухту чорних металів суб'єкт зовнішньоекономічної діяльності України подає Мінекономіки такі документи:

супровідний лист;

інформаційну картку зовнішньоекономічного контракту (договору) за формою, встановленою Мінекономіки;

оригінал зовнішньоекономічного контракту (договору) з усіма діючими на дату подання додатками, специфікаціями, додатковими угодами та іншими документами, які є невід'ємними частинами контракту (договору), та його завірену копію;

копію свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності;

копію витягу з торговельного, банківського або судового реєстру про реєстрацію іноземного суб'єкта господарської діяльності або копію його реєстраційного посвідчення, виданого компетентним органом іноземної держави;

лист-погодження Мінпромполітики;

документ, що підтверджує оплату послуг з реєстрації зовнішньоекономічного контракту (договору).

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes