Про затвердження Положення про порядок формування, ведення та використання обласного (регіонального) страхового фонду документації (13.03.2002), Детальна інформація

Про затвердження Положення про порядок формування, ведення та використання обласного (регіонального) страхового фонду документації (13.03.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.2
Скачувань: 765
0320 Про затвердження Положення про порядок формування, ведення та використання обласного (регіонального) страхового фонду документації (13.03.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 13 березня 2002 р. N 320

Київ

Про затвердження Положення

про порядок формування, ведення

та використання обласного (регіонального)

страхового фонду документації

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

Затвердити Положення про порядок формування, ведення та використання обласного (регіонального) страхового фонду документації (додається).

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 33

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 13 березня 2002 р. N 320

ПОЛОЖЕННЯ

про порядок формування, ведення та використання

обласного (регіонального) страхового фонду документації

1. Це Положення визначає порядок формування, ведення та використання обласного (регіонального) страхового фонду документації (далі - обласний (регіональний) СФД).

Це Положення не поширюється на відносини, пов'язані з формуванням, веденням та використанням страхового фонду документації для організації виробництва продукції оборонного та мобілізаційного призначення, що є складовою частиною обласного (регіонального) СФД. Цей порядок визначається окремим положенням.

2. До складу обласного (регіонального) СФД входять документи страхового фонду для проведення будівельних (відбудовчих), аварійно-рятувальних та аварійно-відновних робіт на об'єктах і спорудах систем життєзабезпечення населення, транспортних зв'язків, на техногенно та екологічно небезпечних об'єктах; на об'єкти культурної спадщини, розташовані на території області (регіону), та на продукцію господарського призначення, які мають важливе значення для сталого функціонування економіки області (регіону) (далі - документи обласного (регіонального) СФД).

3. Основне призначення обласного (регіонального) СФД полягає в забезпеченні центральних органів виконавчої влади, органів влади Автономної Республіки Крим, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, юридичних осіб - постачальників документації (далі - користувачі) документами обласного (регіонального) СФД для проведення будівельних (відбудовчих), аварійно-рятувальних та аварійно-відновних робіт під час ліквідування надзвичайних ситуацій та в особливий період, для збереження культурної спадщини, на випадок втрати або псування оригіналу документа, а також для організації виробництва, експлуатації та ремонту продукції господарського призначення.

4. Обласний (регіональний) СФД використовується для виконання таких завдань:

здійснення заходів щодо запобігання аваріям та катастрофам, оцінки ситуацій, прийняття рішень та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, які виникають на об'єктах та окремих територіях, що підлягають постійному та обов'язковому обслуговуванню державними аварійно-рятувальними службами;

проведення відбудовчих робіт під час ліквідування надзвичайних ситуацій та відбудовчих робіт на об'єктах і спорудах систем життєзабезпечення і транспортних зв'язків у разі втрати або неможливості отримання документації на них;

проведення відбудовчих робіт (консервація, реставрація, реабілітація, музеєфікація, ремонт) на об'єктах культурної спадщини, зруйнованих в умовах особливого періоду та надзвичайних ситуацій, а також унаслідок природного старіння конструкцій;

відтворення об'єктів культурної спадщини і документації на них - у разі втрати оригіналів, а також реставрація - у разі пошкодження оригіналів;

організація виробництва продукції господарського призначення, яка має важливе значення для сталого функціонування економіки області (регіону), в разі втрати або неможливості отримання документації на неї.

5. Документи обласного (регіонального) СФД виготовляються підприємствами страхового фонду документації України, заносяться в установленому порядку до Державного реєстру документів страхового фонду документації України і відправляються на бази зберігання страхового фонду документації України.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes