Про затвердження Типового положення про раду з питань залучення іноземних інвестицій при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській, Детальна інформація

Про затвердження Типового положення про раду з питань залучення іноземних інвестицій при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 5.9
Скачувань: 675
0382 Про затвердження Типового положення про раду з питань залучення іноземних інвестицій при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській державній адміністрації (28.03.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 28 березня 2002 р. N 382

Київ

Про затвердження Типового положення про раду

з питань залучення іноземних інвестицій при

Раді міністрів Автономної Республіки Крим,

обласній, Київській та Севастопольській

міській державній адміністрації

На виконання Указу Президента України від 14 лютого 2002 р. N 123 ( 123/2002 ) "Про додаткові заходи щодо вдосконалення роботи органів виконавчої влади з іноземними інвесторами" Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

Затвердити Типове положення про раду з питань залучення іноземних інвестицій при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській державній адміністрації (додається).

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 27

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 28 березня 2002 р. N 382

ТИПОВЕ ПОЛОЖЕННЯ

про раду з питань залучення іноземних

інвестицій при Раді міністрів Автономної

Республіки Крим, обласній, Київській та

Севастопольській міській державній

адміністрації

1. Рада з питань залучення іноземних інвестицій при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській держадміністрації (далі - рада) - це постійно діючий консультативно-дорадчий орган, який утворюється з метою забезпечення ефективності державної політики з питань залучення іноземних інвестицій, використання сучасного світового економічного досвіду та прискорення інтеграції України в систему міжнародних господарських зв'язків, налагодження співпраці органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в забезпеченні умов для діяльності іноземних інвесторів, розв'язання проблем, що виникають у їх роботі.

2. У своїй діяльності рада керується Конституцією ( 254к/96-ВР ) і законами України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, рішеннями Ради міністрів Автономної Республіки Крим, розпорядженнями голови відповідної місцевої держадміністрації, а також положенням про раду.

3. Основними завданнями ради є:

сприяння реалізації основних засад державної політики з питань залучення та ефективного використання іноземних інвестицій в економіці відповідного регіону;

E

a

B*

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes