Адаптація електроних макетів до публікації в Internet, Детальна інформація

Адаптація електроних макетів до публікації в Internet
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: фелікс
Розмір: 25
Скачувань: 1683
Окремі глави, розділи або повна версія книжки: це інформація яка найчастіше подається без особливих змін, тому дуже доцільно представити її у форматі PDF. Якщо, все ж таки прийнято рішення представити дану інформацію, як HTML-cторінку, то слід зважати на те, що сторінка може мати дещо інший вигляд ніж оригінал. Іноді доцільно поділити дуже довгі глави на невеликі підрозділи, кожен з яких буде займати 1-2 екрани, а потім організувати внутрішній зв‘язок між ними. Можуть бути випадки, коли, особливо для учбової чи довідникової літеретури, доведеться змінювати всю структуру книжки, аби зробити її дійсно інтерактивною і зручною для користувача Internet.

Висновки

Основне завдання цієї роботи полягало у розробці методології перетворення електроного макету в Internet-публікацію. У роботі розглянуто специфіку представлення інформації в Internet, багато уваги приділено проблемам адаптації тексту та графічних файлів, застосуванню гіпертекстових технологій. Описано основні принципи створення HTML-публікації, розглянуто як можливу альтернативу — формат PDF. Зазначені особливості представлення електроних матеріалів видавництв. Проведено дослідження Web-сайтів видавництв, при створенні яких доводиться адаптувати електроні макети. На основі дослідження запропоновано методику створення оптимального сайту. Здійснено спробу створити сайт видавництва "Абрис" з використанням описаної методології (див. додаток 6).

Додатки

1. O’Reilly

2. BHV

3. ITC (HotLine, Домашний ПК, Комп. Обозрение).

4. Piter press

5. Sybex

6. Абрис

Список використаної літератури:

Брейн Грей “Как сделать красиво в Интернете”, Санкт-Петербург: Символ-Плюс, 1998. – 320 с.: ил.

Адель и Сет Гринберг “Практика работи с Photoshop 4”, К.: Диалектика, 1998. – 624 с.: ил.

Журнал CHIP 4’98 “Тестирование Web-редакторов”, стр. 60 – 70.

Рон Водески “Графика для Web. Библия дизайнера”, K.: Диалектика, 1997. – 608 с.: ил.

Журнал CHIP 9’97 “Графические формати”, стр. 58-61.

Журнал CHIP 2’98 “HTML 4.0”, стр. 72-78.

Так у світі повелося, що найчастіше, коли говорять про Internet- або Web-публікацію, мають на увазі документ, написаний на мові HTML.

PAGE 16

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes