Робота з Windows 95, Детальна інформація

Робота з Windows 95
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: фелікс
Розмір: 42.9
Скачувань: 1071
 

°

i

l

v

®

°

oe

u

x

ae

p

u

Rібно їх виділитити натиснувши на клавіатурі клавішу Ctrl та на потрібних файлах клікнувши один раз лівою кнопкою та повторити одну з двох інструкцій зазначених вище.

Копіювання файлів. Для копіювання файлів потрібно виділити їх(операція виділення групи файлів описується в попередньому пункті), та нажати кнопку Copy Button (рис. 4), після цього знайти місце куди повині бути записанні данні файли та натиснути кнопку Paste Button (рис. 4).

Переміщення файлів. Операція переміщення здійснюється таким самим способом як і копіювання, тільки замість кнопки Copy Button, потрібно застосовувати кнопку Cut Button (рис. 4).

Перейменування файлів. Для перейменування файла існує два шляхи:

Потрібно виділити файл та нажавши на ньому праву кнопку миші у контекстному меню яке відкриється вибрати пункт Rename та ввести нове імя файлу.

Виділивши файл на клавіатурі натиснути клавішу F2 , після цього ввемсти нове імя файлу.

Перегляд дерева каталогів. Для того щоб переглянути дерево каталогів (Folder Tree) (рис. 4), потрібно користуватися мишею, або клавішам керування курсором.

Перехід на інший диск. Для переходу на інший логічний чи фізичний диск треба користуватися стрічкою (Current Folder) (рис. 4), або дерева каталогів (Folder Tree) (рис. 4).

Копіювання, переміщення, перейменування та видаленя каталогів. Копіювання, переміщення, перейменування та видаленя каталогів виконується аналгічно до дій з файлами.

Створення каталога. Операція створення каталогу виконується наступним способом: у вікні Windows Explorer’а (в лівій або правій частині, на вільному місці) натиснути праву кнопку миші та у контекстному меню що зявиться вибрати пункт New(Folder, та вписати імя нового каталогу.

Пошук файлів. В головному меню (Main Menu) Windows Explorer вибрати пункт Tools(Find(Files or Folders, на екрані зявиться вікно (рис. 5).

В полі Named вводиться імя файла або каталога. який треба знайти, в полі Look in вводиться інформація про те де шукати. Щоб почати пошук використовується кнопка Find Now. В процесі пошуку знизу відкривається панель (рис. 6), в якій буде показано знайденні файли, та відомості про них. Для зупинки пошуку використовується кнопка Stop. Для того щоб здійснити новий пошук потрібно натиснути кнопку New Search, після такої операції вікно набуває попереднього вигляду (рис. 5).

РИС. 5

РИС. 6

3.4. Настройка Windows Explorer

Щоб налаштувати Windows Explorer, в головному меню (Main Menu) (рис. 4) вибрати View(Options (Вид(Параметры), на екрані вікно. яке зобоажене на рис. 7.

У закладці Veiw у вас буде вибір між “Show all files”(“Отображать все файли”), та “Hide files of this types” (“Не отображать файли следующих типов”), що відповідно означає — показувати файли всіх типів, та не показувати системні файли.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes