Про порядок затвердження інвестиційних програм і проектів будівництва та проведення їх комплексної державної експертизи (11.04.2002), Детальна інформація

Про порядок затвердження інвестиційних програм і проектів будівництва та проведення їх комплексної державної експертизи (11.04.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.5
Скачувань: 656
0483 Про порядок затвердження інвестиційних програм і проектів будівництва та проведення їх комплексної державної експертизи (11.04.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 11 квітня 2002 р. N 483

Київ

Про порядок затвердження

інвестиційних програм і проектів будівництва

та проведення їх комплексної державної експертизи

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити порядок затвердження інвестиційних програм і проектів будівництва та проведення їх комплексної державної експертизи, що додається.

2. Установити, що відповідальними виконавцями комплексної державної експертизи є Центральна служба Української інвестиційної експертизи (далі - Укрінвестекспертиза) Державного комітету з будівництва та архітектури, служба Укрінвестекспертизи Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські та галузеві (міжгалузеві) служби Укрінвестекспертизи, які є спеціалізованими державними організаціями, підпорядкованими відповідним центральним та місцевим органам виконавчої влади. Перелік галузевих та міжгалузевих служб Укрінвестекспертизи встановлюється Державним комітетом з будівництва та архітектури за погодженням з іншими центральними органами виконавчої влади.

3. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям у двомісячний термін привести свої рішення у відповідність з цією постановою.

4. Визнати такими, що втратили чинність:

постанову Кабінету Міністрів України від 15 серпня 1992 р. N 473 ( 473-92-п ) "Про затвердження інвестиційних програм і проектів та проведення державної експертизи інвестицій" (ЗП України, 1992 р., N 9, ст. 224);

постанову Кабінету Міністрів України від 17 серпня 1998 р. N 1308 ( 1308-98-п ) "Про порядок затвердження інвестиційних програм і проектів будівництва та проведення їх комплексної державної експертизи" (Офіційний вісник України, 1998 р., N 33, ст. 1257);

пункт 11 змін, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 р. N 158 ( 158-2002-п ) (Офіційний вісник України, 2002 р., N 8, ст. 344).

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 21

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 11 квітня 2002 р. N 483

ПОРЯДОК

затвердження інвестиційних програм

і проектів будівництва та проведення їх

комплексної державної експертизи

Затвердження інвестиційних програм

і проектів будівництва

1. Інвестиційні програми затверджуються:

Кабінетом Міністрів України - комплексні, міжгалузеві, міжрегіональні та регіональні інвестиційні програми, що фінансуються із залученням коштів Державного бюджету України (крім програм, затверджуваних Верховною Радою України);

міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади - галузеві інвестиційні програми;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes