Про затвердження Порядку перерахування дотації вирівнювання та субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам, коштів, що передаються до державного бюджету з місцевих бюджетів, Детальна інформація

Про затвердження Порядку перерахування дотації вирівнювання та субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам, коштів, що передаються до державного бюджету з місцевих бюджетів
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 8.7
Скачувань: 778
2. Дотація вирівнювання з державного бюджету перераховується управліннями Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі бюджету Автономної Республіки Крим, обласним, міським (міст Києва та Севастополя, міст республіканського Автономної Республіки Крим і обласного значення) та районним бюджетам шляхом застосування нормативів щоденних відрахувань від доходів загального фонду державного бюджету, що надійшли на аналітичні рахунки обліку доходів державного бюджету на відповідній території згідно із законом про державний бюджет на відповідний рік.

Дотації вирівнювання перераховуються згідно з переліком та обсягами доходів загального фонду державного бюджету, за рахунок яких здійснюється перерахування цієї дотації, а також нормативами щоденних відрахувань, установленими законом про державний бюджет.

3. Управління Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі для зарахування дотації вирівнювання відкривають в установленому Державним казначейством порядку аналітичні рахунки обліку доходів загального фонду місцевих бюджетів.

4. Суми дотації вирівнювання, недоодержані згідно з розписом державного бюджету на відповідний рік шляхом застосування нормативів щоденних відрахувань, перераховуються Державним казначейством бюджету Автономної Республіки Крим, обласним, міським (міст Києва та Севастополя, міст республіканського Автономної Республіки Крим і обласного значення) та районним бюджетам за рахунок доходів загального фонду державного бюджету. Термін здійснення таких платежів установлюється законом про державний бюджет.

5. Державне казначейство надає Мінфіну таку інформацію:

щодня - про перераховані суми дотації вирівнювання в розрізі зведених бюджетів Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя;

щодекади - про суми дотації вирівнювання, перераховані бюджету Автономної Республіки Крим, обласним, міським (міст Києва та Севастополя, міст республіканського Автономної Республіки Крим і обласного значення) та районним бюджетам, і про фактичне надходження доходів до загального фонду державного бюджету на території Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя, за рахунок яких перераховуються дотації вирівнювання;

щомісяця - про суми дотації вирівнювання, перераховані бюджету Автономної Республіки Крим, обласним, міським (міст Києва та Севастополя, міст республіканського Автономної Республіки Крим і обласного значення) та районним бюджетам, а також про фактичне надходження доходів до загального фонду державного бюджету на території районів, міст Києва та Севастополя, міст республіканського Автономної Республіки Крим та обласного значення, за рахунок яких перераховується дотація вирівнювання.

Органи Державного казначейства щодня надають відповідним фінансовим органам інформацію про фактичне надходження доходів до загального фонду державного бюджету, за рахунок яких дотація вирівнювання перераховується бюджету Автономної Республіки Крим, обласним, міським (міст Києва та Севастополя, міст республіканського Автономної Республіки Крим і обласного значення) та районним бюджетам.

Перерахування дотації вирівнювання з районних та міських

(міст Києва та Севастополя, міст республіканського

Автономної Республіки Крим і обласного значення)

бюджетів бюджетам районів у містах, сіл, селищ,

міст районного значення та їх об'єднань

6. Дотація вирівнювання перераховується органами Державного казначейства бюджетам районів у містах, сіл, селищ, міст районного значення та їх об'єднань шляхом застосування нормативів щоденних відрахувань від доходів загального фонду районних та міських (міст Києва та Севастополя, міст республіканського Автономної Республіки Крим і обласного значення) бюджетів з урахуванням дотації вирівнювання з державного бюджету та коштів, що передаються з місцевих бюджетів, які надійшли на аналітичні рахунки обліку доходів загального фонду місцевих бюджетів, відкриті в управліннях Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

Дотації вирівнювання перераховуються бюджетам районів у містах, сіл, селищ, міст районного значення та їх об'єднань в обсягах та за нормативами щоденних відрахувань, установленими рішеннями міських (міст Києва та Севастополя, міст республіканського Автономної Республіки Крим і обласного значення) та районних рад про бюджет на відповідний рік.

7. Управління Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі для зарахування дотації вирівнювання відкривають відповідним місцевим бюджетам в установленому Державним казначейством порядку аналітичні рахунки обліку доходів загального фонду місцевих бюджетів.

8. Суми дотації вирівнювання, недоодержані згідно з розписом міських (міст Києва та Севастополя, міст республіканського Автономної Республіки Крим і обласного значення) та районних бюджетів шляхом застосування нормативів щоденних відрахувань, перераховуються органами Державного казначейства на підставі платіжних доручень відповідних фінансових органів бюджетам районів у містах, сіл, селищ, міст районного значення та їх об'єднань за рахунок доходів загального фонду місцевого бюджету, з якого зазначена дотація надається. Термін здійснення таких платежів установлюється рішеннями міських (міст Києва та Севастополя, міст республіканського Автономної Республіки Крим і обласного значення) та районних рад про бюджет на відповідний рік.

Перерахування коштів, що передаються до державного бюджету

з бюджету Автономної Республіки Крим, обласних, міських

(міст Києва та Севастополя, міст республіканського

Автономної Республіки Крим і обласного значення)

та районних бюджетів

9. Управління Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі перераховують кошти, що передаються до державного бюджету з бюджету Автономної Республіки Крим, обласних, міських (міст Києва та Севастополя, міст республіканського Автономної Республіки Крим і обласного значення) та районних бюджетів, за рахунок надходжень доходів, які враховуються під час визначення обсягів міжбюджетних трансфертів відповідних бюджетів, згідно з нормативами щоденних відрахувань і в обсягах, установлених законом про державний бюджет на відповідний рік.

10. Кошти, що передаються з бюджету Автономної Республіки Крим, обласних, міських (міст Києва та Севастополя, міст республіканського Автономної Республіки Крим і обласного значення) та районних бюджетів до державного бюджету, зараховуються на аналітичні рахунки обліку доходів загального фонду державного бюджету, відкриті в управліннях Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

B*

V

X

E

~

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes