Про затвердження Програми створення системи інформаційного забезпечення на автомобільних дорогах загального користування на 2002-2010 роки (27.04.2002), Детальна інформація

Про затвердження Програми створення системи інформаційного забезпечення на автомобільних дорогах загального користування на 2002-2010 роки (27.04.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 8
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 15.2
Скачувань: 755
об'єктів дорожньо-експлуатаційних підприємств, розміщених вздовж автомобільних доріг загального користування;

об'єктів сервісу, розміщених у смузі відведення автомобільних доріг державного значення, в тому числі:

готелів, мотелів;

пунктів харчування (ресторанів, їдалень, барів, кафе), що працюють цілодобово;

окремих (платних) автостоянок;

автомайстерень і станцій технічного обслуговування автомобілів;

автозаправних станцій;

туристських баз, кемпінгів, ринків та окремих об'єктів торговельно-комунального призначення, що працюють цілодобово.

Крім того, передбачається відновлення та модернізація існуючого технологічного зв'язку на магістральних автомобільних дорогах.

Фінансування заходів Програми

Фінансування витрат на виконання завдань Програми, зазначених у додатку, передбачається за рахунок збільшення видатків Державного бюджету України на відповідний рік на утримання автомобільних доріг і становить на 2002-2010 роки 1593,9 млн. гривень, в середньому 177,1 млн. гривень на рік, а також за рахунок позабюджетних коштів, залучених в установленому законодавством порядку, в обсязі 34,1 млн. гривень.

Соціально-економічна ефективність

реалізації Програми

Головним соціальним ефектом реалізації Програми буде створення безпечних та комфортних умов руху автомобільними дорогами України та задоволення інформаційних потреб учасників руху. До значного позитивного соціального результату Програми можна віднести збереження життя та здоров'я людей, потерпілих у дорожньо-транспортних пригодах, завдяки терміновому виклику дорожнім засобом зв'язку аварійної служби та своєчасному наданню медичної допомоги на місці пригоди.

B*

t

Oe

i

\x00F0

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x4B33V\x1C00од та тяжкості їх наслідків, зменшення збитків від надзвичайних ситуацій, а також збільшення обсягів послуг, які надаються учасникам дорожнього руху.

Прогнозується зростання індивідуального і групового потоку туристів в Україну та розширення надання його учасникам різних послуг.

Виконання Програми сприятиме подальшому розвитку транспортно-дорожнього комплексу, що стане важливим фактором збільшення обсягів міжнародних автомобільних перевезень, у тому числі транзитних.

Додаток

до Програми створення системи інформаційного

забезпечення на автомобільних дорогах загального

користування на 2002-2010 роки

ЗАВДАННЯ

із створення системи інформаційного забезпечення

на автомобільних дорогах загального користування

на 2002-2010 роки

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes