Про затвердження Тимчасового положення про порядок проведення розрахунків за надання населенню послуг з газопостачання в умовах використання лічильників природного газу (будинкових або на групу будинк, Детальна інформація

Про затвердження Тимчасового положення про порядок проведення розрахунків за надання населенню послуг з газопостачання в умовах використання лічильників природного газу (будинкових або на групу будинк
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.7
Скачувань: 976
0620 Про затвердження Тимчасового положення про порядок проведення розрахунків за надання населенню послуг з газопостачання в умовах використання лічильників природного газу (будинкових або на групу будинків) (16.05.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 16 травня 2002 р. N 620

Київ

Про затвердження Тимчасового положення

про порядок проведення розрахунків за

надання населенню послуг з газопостачання

в умовах використання лічильників

природного газу (будинкових або

на групу будинків)

З метою впорядкування обліку споживання населенням природного газу та зменшення його втрат Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Тимчасове положення про порядок розрахунків за надання населенню послуг з газопостачання в умовах використання лічильників природного газу (будинкових або на групу будинків), що додається.

2. Міністерству палива та енергетики надавати роз'яснення щодо застосування затвердженого цією постановою Тимчасового положення.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 37

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 16 травня 2002 р. N 620

ТИМЧАСОВЕ ПОЛОЖЕННЯ

про порядок проведення розрахунків за надання

населенню послуг з газопостачання в умовах

використання лічильників природного газу

(будинкових або на групу будинків)

1. Це Тимчасове положення визначає порядок проведення розрахунків між газопостачальними організаціями та споживачами у разі використання лічильників природного газу будинкових або на групу будинків).

Зазначені лічильники встановлюються на ввідних газопроводах у будинки (групу будинків), де газ використовується для приготування їжі та нагрівання води.

2. Порядок проведення розрахунків, передбачений цим Тимчасовим положенням, поширюється на споживачів та газопостачальні організації - підприємства з газопостачання і газифікації (в тому числі на газодобувні підприємства ДК "Укргазвидобування", газотранспортні підприємства ДК "Укртрансгаз") та державне комунальне підприємство "Київгаз".

3. У цьому Тимчасовому положенні використовуються такі терміни:

споживач - фізична особа, якій надаються послуги з газопостачання;

лічильники газу (будинкові або на групу будинків) - лічильники газу, які встановлюються на ввідних газопроводах у багатоквартирний будинок (або на групу будинків);

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes