Розробка бізнес-плану МПП "СОФ", Детальна інформація

Розробка бізнес-плану МПП "СОФ"
Тип документу: Курсова
Сторінок: 32
Предмет: Менеджмент
Автор: фелікс
Розмір: 84
Скачувань: 1979
Загальновиробничі витрати по статтях





Податки і відрахування





Чистий прибуток





Прибуток, що залишається в розпорядженні фірми





За даними цього плану (звіту) можна встановити, чи приносить фірмі прибуток даний товар, можна порівняти різноманітні товари по прибутковості з тим, щоб прийняти рішення про доцільність їхнього подальшого виробництва.

Заключним документом є балансовий звіт. У ньому утримується повний перелік активів фірми і пасивів. Цей документ показує чисту вартість і ліквідність фірми. Кредитори, як правило, запитують балансовий звіт. Останній також необхідний при подачі податкової декларації.

4.РОЗРОБКА РОЗДІЛІВ БІЗНЕС-ПЛАНУ МПП «СОФ»

4.1. РЕЗЮМЕ

Дійсний проект розроблений із метою обгрунтування доцільності створення Торгового комплексу по наданню широкого спектра торгових і інших видів послуг населенню і юридичним особам у Харківському районі міста Києва (вул. Червонопрапорная, 169) і організації на його базі . високо прибуткового бізнесу.

Загальна вартість проекту складає 4 400 гривень, термін реалізації проекту - 10 місяців. Період окупності проекту не перевищить 5 років із моменту початку його реалізації.

Головним фундатором і власником Торгового комплексу є власник Малого приватного підприємства "СОФ" - Стаднюк О.Ф., для якої реалізація проекту є одним з етапів упровадження нових напрямків діяльності на основі розвитку діючих і створенні нових потужностей. МПП "СОФ" здійснює свою діяльність із грудня 1996 року. Засновник підприємства -власник, громадянка України - Стаднюк Олена Фиофиловна. Основу створеного малого приватного підприємства "СОФ" складають продовольчий магазин, кафе, --комплекс складських помешкань, а також незавершене будівництво під ресторан, що у період 1996-98 років були цілком реконструйовані і в даний час успішно здійснюють свою діяльність. Балансова вартість основних фондів МПП "СОФ" за станом на 01.01.1999 року склала 172 тис. грн. (відповідно до висновку експертної оцінки, проведеної в лютому 1999 року, ринкова вартість майна МПП "СОФ" визначена в розмірі 6 000 тис.грн.

Подальша стратегія МПП "СОФ" складається в створенні цілісного комплексу по забезпеченні широкого спектра послуг на основі запровадження в дію додаткових потужностей, таких як:

• ресторану на 100 посадкових місць;

•оптової бази продовольчих товарів із виставковим павільйоном;

• ігрового залу;

• цеху по розфасуванню сипучих продуктів харчування;

• стоянки вантажного транзитного транспорту з міні-кемпінгом і станцією технічного обслуговування.

Саме комплексний підхід при обслуговування споживачів дозволить значно збільшити їхню притоку і наростити обсяги товарообігу комплексу як у цілому, так і по кожного окремо узятого напрямуу діяльності. За рівнем культури обслуговування і технічних можливостей комплекс будет відповідати європейському рівню.

Вирішальними аргументами на користь проекту стали:

• винятково вигідне розташування комплексу з позиції статусу м. Києва як столиці європейської держави, так і з погляду сприятливої конкурентної ситуації, що склалася в районі розташування комплексу (у радіусі 5 км. немає іншої торгової точки, комплекс розташований на відстані 150 метрів від автотраси Київ - Дніпропетровськ, інше);

• наявність на початок проекту чинних потужностей;

• застосування в проекті найбільше оптимальних архітектурно-планувальних і технічних рішень, що дозволяють істотно знизити витрати на проект за рахунок максимального використання існуючих будівель і інженерних мереж;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes