Розробка бізнес-плану МПП "СОФ", Детальна інформація

Розробка бізнес-плану МПП "СОФ"
Тип документу: Курсова
Сторінок: 32
Предмет: Менеджмент
Автор: фелікс
Розмір: 84
Скачувань: 1979
Будинок ресторану знаходиться в стадії будівництва. Будівельно-монтажні роботи виконані на 60,0 %. В даний час виконані такі будівельно-монтажні роботи:

- устрій фундаментів;

- стіни з цеглини.

Для завершення робіт із будинку ресторану необхідно виконати роботи з устрою статей, перегородок, перекриттів першого і другого поверху, опоряджувальні робота, внутрішні санітарно-технічні й електричні устрої, установити торгове устаткування. Дані роботи можливо виконати в плині восьми місяців.

Необхідність будівництва будинку ресторану по вулиці Червонопрапорна, 169 обумовлено, у першу чергу, відсутністю на відстані п'ятьох кілометрів від проектованого об'єкта аналогічних закладів громадського харчування по обслуговуванню населення, наявність достатньої кількості потенційних відвідувачів із числа як місцевого населення так водіїв і пасажирів транзитного транспорту, значним обсягом проведених раніше будівельно-монтажних робіт. Загальна площа двох залів ресторану складе більш 200 кв. м.

Зал ігрових автоматів і більярда

Помешкання розташовані в підвальній частині будинки кафе і магазина знаходяться на однім рівні з залом ресторану розташованому на першому рівні, що дозволяє без додаткових витрат здійснити необхідну реконструкцію й облаштувати зал ігрових автоматів і більярда. Для завершення робіт з облаштованості залу ігрових автоматів і більярда необхідно виконати роботи з оздоби помешкання сучасними оздоблювальними матеріалами, набути відповідного устаткування. Реалізація даного заходу дозволить робити додаткові послуги відвідувачам кафе і ресторану і за рахунок високого рівня сервісу дозволить залучити постійний контингент клієнтів. Площа залу ігрових автоматів і більярда складе 30,9 кв. м.

Оптова база продовольчих товарів із виставковим павільйоном

Оптова база по реалізації продовольчих і супутніх промислових товарів (миючі засоби, галантерея , парфумерія і побутове устаткування) буде складатися зі складських помешкань і виставкового павільйону. Проведені маркетингові дослідження ринку даного регіону підтвердили існуючі раніше дані про низьку заможності мкр. Пирогово і навколишньої місцевості продовольчими товарами як у роздрібній торгівлі, так і в централізованому оптовому забезпеченні торгових підприємств району. Проведені дослідження вказують на високу ефективність результатів і високої віддачі від діяльності по оптовій реалізації продовольчих товарів, що є головним чинником для здійснення даного проекту. Крім того МПП "СОФ" уже має домовленості на постачання більш ніж із 20 підприємствами Київської й інших областей України виробляючі продовольчі товари.

Будинок оптової бази буде впритул примикати до існуючого будинку кафе і розміщатися в двох рівнях. На першому рівні будуть знаходитися складські помешкання, на другому рівні буде знаходитися виставковий павільйон продовольчих товарів наявних на складах оптової бази.

Для здійснення вищевикладеного необхідно зробити такі роботи:

- розробити робочий проект;

- виконати будівельно-монтажні роботи;

- придбати і встановити торгове і виставкове устаткування, меблі.

Загальна площа що займається помешканнями оптової бази, виставковим павільйоном складе більш 250 кв. м.

\x0152



¬

®

.

o

\x0152

\x017D





¬

°

AE

E

\x8460\x0237

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes