РПС Донецького району (Луганська і донецька області) і характеристика Донецької залізниці, Детальна інформація

РПС Донецького району (Луганська і донецька області) і характеристика Донецької залізниці
Тип документу: Курсова
Сторінок: 10
Предмет: Менеджмент
Автор: фелікс
Розмір: 34.4
Скачувань: 2619
В області — 26 санаторіїв і пансіонатів з лікуванням, 52 будинки і пансіонати відпочинку, численні бази відпочинку. Основні центри: Маріуполь, Слов'янськ, Слов'яногірськ.

Численні об'єкти туризму. Діють Донецька обласна Рада по туризму та екскурсіях, 11 бюро подорожей та екскурсій (Артемівськ, Горлівка, Донецьк, Єнакієве, Маріуполь, Краматорськ, Красноармійськ, Макіївка, Новоазовськ, Слов'ногірськ, Торез), туристські готелі "Турист" у Донецьку і Маріуполі, туристська база "Слов'яногірська" (м. Слов'яногірськ).



Основні об'єкти туризму Луганської області:



1. Краєзнавчий музей;

2. Пам'ятник керівникові антифеодального повстання в Росії і на Україні 1707 - 09 К. О. Булавіну;

3. Пам'ятник радянським воїнам, які загинули в роки Великої Вітчизняної Війни;

4. Пам'ятник Героям громадянської війни;

5. Пам'ятник архітектури - садиба, 18 ст.;

6. Історико-художній музей;

7. Пам'ятники: героям Великої Вітчизняної війни; воїнам 395-ї Таманської стрілецької дивізії, яка була сформована тут 1941р.;

8. Музеї: краєзнавчий; художній ім. Артема; К. Є. Ворошилова; В. І. Даля;

9. Обеліск радянським воїнам, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни; Ю.Музей "Молода гвардія";

11. Музей бойової слави шахтарів на р. Міус;

12. Пам'ятка природи Королівські скелі - скельні утворення висотою до 100 м.;

13. Пам'ятник Борцям Революції;

14. Місце народження двічі Героя Радянського Союзу гвардії майора М. І. Горюшкіна;погруддя героя.

Також діє Обласна Луганська Рада по туризму та екскурсіях, туристські готелі та бази, бюро подорожей та екскурсій, заповідні місця і пам'ятки природи, інститути, вузи та багато іншого.

Розділ 3. Характеристика залізниці району обслуговування.



3.1. Густота залізничної мережі.



Район має густу мережу залізниць. Довжина магістральних залізниць — 2847 км, густота — 53,2 км на 1000 км2. На 1000 км2 території країни припадає 38 км залізничних колій загального користування і 46 км колій підприємств і організацій. Особливо багато залізничних колій підприємств і організацій у Донбасі і Пидніпров'ї. Причина цього явища криється в значних обсягах обробки вантажів на металургійних підприємствах, заводах інших галузей промисловості.

Донецька залізниця має найбільш розвинуту індустриальну частину району — Донецьку і Луганську області. Найбільші залізничні вузли:

Ясинувата, Красний Лиман, Дебальцеве, Микитівка, їловайськ, Волноваха, Попасна, Родакове, Луганськ, Кіндрашівка, Сімейкине.

Основний каркас залізничної мережі уявляє собою густі грати сильно завантажених широких і мерідіанних ліній,маючих багаточисленні примикання під'їздних шляхів промислових підприємств — вугільних шахт, теплових електростанцій, металургійних комбінатів, хімічних і машинобудівельних заводів, підприємств будівельної індустрії. На під'їздних шляхах здійснюється більш 4/5 всього навантаження дороги. На території, обслуговуваємої Донецькою дорогою, нема пункта, вдаленого від залізничних станцій на відстані більш 25 км.



3.2. Характеристика перевізної роботи дороги.



The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes