Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2001 р. N 411 (17.05.2002), Детальна інформація

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2001 р. N 411 (17.05.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 10
Скачувань: 808
Орган ліцензування протягом 10 днів після присвоєння СІД-коду виробнику дисків подає відповідну інформацію МВС та Держмитслужбі.

7. СІД-код, присвоєний одному з виробників дисків, не може бути присвоєний іншому їх виробнику.

Якщо термін дії чи анулювання ліцензії на виробництво дисків закінчився, зазначений у ній СІД-код депонується і не може бути присвоєний іншому виробнику дисків. У разі повторного отримання ліцензії на виробництво дисків такий СІД-код може бути знову присвоєний виробнику дисків, який уперше отримав цей код.

8. До реєстру заносяться:

відомості про присвоєний' виробнику дисків СІД-код;

дата присвоєння СІД-коду;

відомості про виробника дисків;

термін дії ліцензії (дата її анулювання);

відомості про СІД-коди, нанесені на диски, що імпортуються, виробника та імпортера, а також дата видачі імпортеру витягу з реєстру.

9. У разі здійснення імпорту дисків з нанесеними за межами України СІД-кодами такі коди визнаються (присвоюються) та заносяться до реєстру. Імпортер разом з документами на отримання погодження для видачі ліцензії (далі - погодження) подає органу ліцензування заяву про визнання (присвоєння) СІД-кодів. У заяві зазначаються СІД-коди, нанесені на диски, що імпортуються, та відомості про виробника дисків. Орган ліцензування протягом 15 робочих днів перевіряє надану інформацію, вносить СІД-коди до реєстру та видає імпортеру разом з погодженням витяг з реєстру. Один і той самий СІД-код може бути зареєстрований для різних імпортерів.

10. На запит юридичних і фізичних осіб орган ліцензування надає безоплатно інформацію щодо присвоєних виробникам дисків СІД-кодів.

11. СІД-код, наданий виробнику дисків до 20 квітня 2002 р., у разі отримання ним ліцензії на виробництво дисків заноситься до реєстру і вважається присвоєним цьому виробнику.

Додаток 1

до Порядку присвоєння спеціального

ідентифікаційного коду дискам для лазерних

систем зчитування

ТЕХНІЧНІ СПЕЦИФІКАЦІЇ СІД-КОДУ

1. Кожний наданий СІД-код прес-форми складається з літер IFPI, після яких зазначається чотири- або п'ятизначний код. Останні дві цифри цього коду присвоюються виробником, який повинен забезпечити наявність унікального спеціального ідентифікаційного коду на кожній прес-формі, яка знаходиться у нього, в тому числі на запасних прес-формах. Перші дві або три літери (залежно від випадку) присвоюються органом ліцензування і є унікальним ідентифікатором ліцензіата.

Приклад: СІД-код прес-форми IFPI A01xx може бути виданий заявнику органом ліцензування. Знаки A01 у такій послідовності є унікальними для ліцензіата. У подальшому ліцензіат повинен використовувати для присвоєння унікального коду кожній прес-формі два останніх знака. Код першої прес-форми може бути IFPI A0100, код другої - IFPI A0101 і так далі. Шляхом використання літерно-цифрових позначень, які складаються з цифр від 0 до 9 і літер латинського алфавіту від A до Z, крім літер I,O,S і Q, ліцензіат має можливість присвоювати унікальні коди різним прес-формам.

2. СІД-код прес-форми повинен бути нанесений на дзеркальну частину кожної прес-форми таким чином, щоб він штампувався на зчитуваній або відтворюваній поверхні кожного диска в процесі виготовлення. Не можна наносити СІД-код пресформи на будь-яку деталь, що легко знімається, або на протилежний бік (штампову поверхню) диска (див. схему).

3. СІД-код прес-форми повинен знаходитися в радіусі від 7,5 до 22 міліметрів від центру диска, крім дисків високої щільності, відповідно до пунктів 8-12 цих Технічних специфікацій.

4. Знак на СІД-коді прес-форми повинен бути заввишки від 0,5 до 1 міліметра.

5. СІД-код прес-форми повинен бути нанесений на глибину від 10 до 25 мікрон таким чином, щоб його можна було прочитати протягом усього часу використання прес-форми.

6. СІД-код прес-форми на зчитуваному або відтворюваному боці диска повинен читатися зліва направо (див. схему).

7. Літери IFPI повинні бути великими і можуть розміщуватися в рядок або колом.

l

\x02C6

B*

J

L

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes