Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2001 р. N 411 (17.05.2002), Детальна інформація

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2001 р. N 411 (17.05.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 10
Скачувань: 811
N

1/4

3/4

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x03B3a\x1C00 Додаткові вимоги до дисків високої

щільності типу SACD і DVD

8. СІД-код прес-форми повинен знаходитися в зоні з максимальним радіусом 22,5 міліметра,

9. СІД-код прес-форми не можна розміщувати в зоні, яка закриває СІД-код майстер-копії або будь-які інші знаки, зазначені виробником дисків.

10. СІД-код прес-форми не можна наносити в зоні посадки диска.

11. СІД-код прес-форми на зовнішній поверхні диска повинен читатись зліва направо.

12. Нанесення інформації поверх СІД-коду прес-форми з метою декоративного оформлення диска допускається лише на диску високої щільності.

СІД-код матриці

13. Кожний СІД-код матриці складається з літер IFPI, після яких зазначається чотири- або п'ятизначний код, який починається з літери L. Виробнику дисків надається пакет послідовних кодів, з яких він повинен присвоювати унікальний код кожному окремому процесору сигналів або лазерному записувальному пристрою, що використовується ним для виготовлення матриці.

14. СІД-код матриці необхідно наносити на матричну смугу під час запису на лазерному записувальному пристрої. Всі подальші матриці (в тому числі материнські частини і штампи), а також усі диски, виготовлені за допомогою цієї матриці, повинні мати цей СІД-код.

15. СІД-код матриці повинен знаходитись у радіусі 18 міліметрів між центром диска та початком "зони введення" (яка розміщена в радіусі 22,9 міліметра від центру), крім дисків високої щільності, відповідно до пунктів 22-27 цих Технічних специфікацій.

16. Мінімальна висота знаків СІД-коду матриці повинна бути 0,5 міліметра.

17. СІД-код матриці повинен знаходитися в металізованій зоні диска, крім випадків, передбачених пунктом 25 цих Технічних специфікацій.

18. СІД-код матриці повинен читатися без збільшення.

19. СІД-код матриці на зчитуваному або відтворюваному боці диска повинен читатися зліва направо (див. схему).

20. СІД-код матриці повинен бути встановлений у програмно-апаратне забезпечення лазерного записувального пристрою або в системний контролер (у систему обробки сигналів, яка керує роботою лазерного записувального пристрою) таким чином, щоб оператор системи не міг змінити код.

21. Рекомендується, щоб місце, виділене виключно для СІД-коду матриці (визначається користувачем і постачальником лазерного записувального з пристрою), утворювало дугу 30 градусів. СІД-код матриці повинен бути чітко відокремлений від інших характерних ділянок.

Додаткові вимоги до дисків високої

щільності типу SASD і DVD

22. СІД-код матриці повинен знаходитися в зоні з максимальним радіусом 22,5 міліметра.

23. Мінімальний радіус не встановлено, однак розміщення СІД-коду матриці повинно відповідати вимогам, зазначеним у пунктах 13-27 цих Технічних специфікацій.

24. СІД-код матриці не повинен бути закритий стековим кільцем.

СІД-код різних форматів диска

високої щільності

25. У разі коли "порожній" бік одношарового одностороннього диска виготовлений з відходів виробництва програмного диска, на ньому повинен бути СІД-код, навіть якщо він не металізований.

26. Для двошарового одностороннього диска СІД-код матриці повинен бути записаний для обох шарів або нанесений на один із шарів диска і чітко видимий.

27. Для одношарового двостороннього диска СІД-код матриці повинен бути записаний з обох боків диска і чітко видимий. Допускається затінення коду у зв'язку з обмеженою площею зони друку.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes