Про затвердження Положення про державного інспектора з питань інтелектуальної власності Державного департаменту інтелектуальної власності (17.05.2002), Детальна інформація

Про затвердження Положення про державного інспектора з питань інтелектуальної власності Державного департаменту інтелектуальної власності (17.05.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 11
Скачувань: 773
0674 Про затвердження Положення про державного інспектора з питань інтелектуальної власності Державного департаменту інтелектуальної власності (17.05.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 17 травня 2002 р. N 674

Київ

Про затвердження Положення про державного

інспектора з питань інтелектуальної

власності Державного департаменту

інтелектуальної власності

Відповідно до Законів України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів господарювання, пов'язаної з виробництвом, експортом, імпортом дисків для лазерних систем зчитування" ( 2953-14 ) і "Про авторське право і суміжні права" ( 3792-12 ) та на виконання Указів Президента України від 30 січня 2002 р. N 85 ( 85/2002 ) "Про невідкладні заходи щодо посилення захисту прав інтелектуальної власності в процесі виробництва, експорту, імпорту та розповсюдження дисків для лазерних систем зчитування" і від 27 квітня 2001 р. N 285 ( 285/2001 ) "Про заходи щодо охорони інтелектуальної власності в Україні" Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

Затвердити Положення про державного інспектора з питань інтелектуальної власності Державного департаменту інтелектуальної власності, що додається.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 28

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 17 травня 2002 р. N 674

ПОЛОЖЕННЯ

про державного інспектора з питань

інтелектуальної власності

Загальна частина

1. Це Положення регламентує діяльність державних інспекторів з питань інтелектуальної власності, їх права та обов'язки під час виконання функцій державного контролю відповідно до покладених завдань.

2. Державний інспектор з питань інтелектуальної власності (далі - державний інспектор) є посадовою особою Державного департаменту інтелектуальної власності (далі - Держдепартамент).

3. Основним завданням державного інспектора є здійснення державного контролю за дотриманням суб'єктами господарювання незалежно від форм власності вимог законодавства у сфері інтелектуальної власності, а також у сфері виробництва, експорту, імпорту дисків для лазерних систем зчитування (далі - диски).

4. Державні інспектори призначаються та звільняються з посади головою Держдепартаменту.

5. Державні інспектори діють у мм. Києві та Севастополі, областях, Автономній Республіці Крим і представляють Держдепартамент у відповідному регіоні.

6. Державний інспектор у своїй діяльності керується Конституцією ( 254к/96-ВР ) та законами України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, цим Положенням, наказами МОН та Держдепартаменту.

7. Держдепартамент контролює виконання державним інспектором своїх завдань і посадових обов'язків, вирішує питання про надання робочих приміщень та створення умов для роботи.

8. Державному інспекторові видається посвідчення, що підтверджує його повноваження, за зразком, установленим Держдепартаментом.

Основні функції державного інспектора

з питань інтелектуальної власності

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes