Про затвердження Типового положення про управління у справах національностей та міграції Київської міської державної адміністрації, відділ у справах національностей, Детальна інформація

Про затвердження Типового положення про управління у справах національностей та міграції Київської міської державної адміністрації, відділ у справах національностей
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 8
Скачувань: 689
0132 Про затвердження Типового положення про управління у справах національностей та міграції Київської міської державної адміністрації, відділ у справах національностей та міграції обласної, Севастопольської міської державної адміністрації (07.02.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 7 лютого 2001 р. N 132

Київ

Про затвердження Типового положення про

управління у справах національностей та

міграції Київської міської державної

адміністрації, відділ у справах національностей

та міграції обласної, Севастопольської міської

державної адміністрації

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Типове положення про управління у справах національностей та міграції Київської міської державної адміністрації, відділ у справах національностей та міграції обласної, Севастопольської міської державної адміністрації (додається).

2. Визнати такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 20 березня 1995 р. N 199 ( 199-95-п ) "Про затвердження Типового положення про відділи міграції в областях, містах Києві та Севастополі" (ЗП України, 1995 р., N 6, ст. 144).

Перший

віце-прем'єр-міністр України Ю.ЄХАНУРОВ

Інд. 28

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 7 лютого 2001 р. N 132

ТИПОВЕ ПОЛОЖЕННЯ

про управління у справах національностей та міграції

Київської міської державної адміністрації, відділ у

справах національностей та міграції обласної,

Севастопольської міської державної адміністрації

1. Управління у справах національностей та міграції Київської міської держадміністрації, відділ у справах національностей та міграції обласної, Севастопольської міської держадміністрації (далі - управління (відділ) є структурним підрозділом відповідно Київської міської, обласної та Севастопольської міської держадміністрації, що утворюється головою відповідної держадміністрації і підзвітне та підконтрольне голові відповідної держадміністрації та Держнацміграції.

2. У своїй діяльності управління (відділ) керується Конституцією України ( 254к/96-ВР ), законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, наказами Мін'юсту та Держнацміграції, розпорядженнями голови відповідної держадміністрації, актами органу місцевого самоврядування, прийнятими в межах його компетенції, а також положенням про управління (відділ).

3. Основними завданнями управління (відділу) є:

реалізація державної політики щодо міжнаціональних відносин, міграції, забезпечення прав національних меншин, депортованих осіб різних національностей, які повернулися в Україну, та біженців, а також зв'язків з українцями, які проживають за межами України;

забезпечення дотримання законодавства стосовно національних меншин та міграції;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes