Про врегулювання питань щодо забезпечення захисту майнових прав селян у процесі реформування аграрного сектору економіки (28.02.2001), Детальна інформація

Про врегулювання питань щодо забезпечення захисту майнових прав селян у процесі реформування аграрного сектору економіки (28.02.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 19.2
Скачувань: 920
у разі незгоди з прийнятим комісією рішенням письмово викладати свої заперечення, обгрунтовувати їх і додавати до протоколу засідання комісії.

12. Засідання комісії проводяться у міру потреби.

Засідання комісії можуть проводитися за письмовою пропозицією однієї п'ятої складу комісії. Засідання комісії призначається її головою не пізніше ніж через 3 дні після одержання такої пропозиції.

13. Засідання комісії вважається правоможним, якщо в ньому брали участь не менш як дві третини складу комісії.

14. Рішення приймаються простою більшістю голосів присутніх на засіданні членів комісії. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови комісії.

15. Рішення комісії оформляються протоколом, що підписується головою і секретарем комісії, а затверджується зборами співвласників у порядку, встановленому співвласниками.

16. Діяльність комісії припиняється за рішенням зборів співвласників.

17. Протоколи та інші документи комісії передаються органу місцевого самоврядування, де забезпечується їх зберігання протягом п'яти років.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes