Про організаційне забезпечення проведення у Запорізькій, Луганській та Львівській областях експерименту з підвищення ефективності роботи державних цільових фондів (07.03.2001), Детальна інформація

Про організаційне забезпечення проведення у Запорізькій, Луганській та Львівській областях експерименту з підвищення ефективності роботи державних цільових фондів (07.03.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.9
Скачувань: 671
0216 Про організаційне забезпечення проведення у Запорізькій, Луганській та Львівській областях експерименту з підвищення ефективності роботи державних цільових фондів (07.03.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 7 березня 2001 р. N 216

Київ

Про організаційне забезпечення проведення

у Запорізькій, Луганській та Львівській областях

експерименту з підвищення ефективності роботи

державних цільових фондів

Відповідно до Закону України "Про проведення у Запорізькій, Луганській та Львівській областях експерименту з підвищення ефективності роботи державних цільових фондів" ( 2057-14 ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Порядок проведення у Запорізькій, Луганській та Львівській областях експерименту з підвищення ефективності роботи державних цільових фондів, що додається (далі - експеримент).

Установити, що зазначений експеримент проводиться протягом 12 місяців починаючи з 1 квітня 2001 року.

2. Міністерству праці та соціальної політики, Пенсійному фонду разом з Міністерством фінансів, Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності розглянути питання щодо участі цих фондів у проведенні експерименту з визначенням у Запорізькій, Луганській та Львівській областях по одному - два районні відділи Пенсійного фонду, в яких поєднати функції з реєстрації страхувальників, формування та ведення інформаційної системи відомостей про застрахованих осіб, здійснення контролю за повнотою та своєчасністю справляння зборів.

До 15 червня 2001 року прийняти відповідне рішення з тим, щоб розпочати експеримент з 1 липня 2001 року.

3. Міністерству праці та соціальної політики, Пенсійному фонду, Міністерству фінансів після закінчення у Запорізькій, Луганській та Львівській областях експерименту внести до 15 квітня 2002 р. на розгляд Кабінету Міністрів України пропозиції щодо доцільності поширення його на всій території України.

Прем'єр-міністр України В.ЮЩЕНКО

Інд. 26

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 7 березня 2001 р. N 216

ПОРЯДОК

проведення у Запорізькій, Луганській та Львівській

областях експерименту з підвищення ефективності роботи

державних цільових фондів

1. Цей Порядок визначає механізм виконання Пенсійним фондом протягом періоду проведення у Запорізькій, Луганській та Львівській областях експерименту з підвищення ефективності роботи державних цільових фондів (далі - експеримент) функцій з реєстрації страхувальників, формування та ведення інформаційної системи відомостей про застрахованих осіб, здійснення контролю за повнотою та своєчасністю сплати внесків на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття.

Розмір та порядок сплати зазначених внесків, порядок їх обчислення, а також відповідальність за несвоєчасну їх сплату, у тому числі через ухилення від реєстрації як платника цих внесків, або сплату їх у неповному обсязі страхувальниками регулюються Законом України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття" ( 1533-14 ).

2. На період проведення експерименту платники страхових внесків до Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття реєструються в органах Пенсійного фонду. Якщо ці особи зареєстровані як платники збору на обов'язкове державне пенсійне страхування, перереєстрація їх не проводиться. На період проведення експерименту платники страхових внесків, зареєстровані у центрах зайнятості, на які покладено функції робочих органів виконавчої дирекції Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття (далі - центри зайнятості), з обліку не знімаються.

a

oe

B*

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes