Про організаційне забезпечення проведення у Запорізькій, Луганській та Львівській областях експерименту з підвищення ефективності роботи державних цільових фондів (07.03.2001), Детальна інформація

Про організаційне забезпечення проведення у Запорізькій, Луганській та Львівській областях експерименту з підвищення ефективності роботи державних цільових фондів (07.03.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.9
Скачувань: 665
2

¦

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x7E56u\x1C00рахування до зазначеного Фонду і подають районному (міському, районному у місті) відділу Пенсійного фонду за місцем реєстрації разом із звітом про нарахування збору на обов'язкове державне пенсійне страхування й інших надходжень та витрачання коштів Пенсійного фонду. Обласні управління Пенсійного фонду щокварталу до 28 числа місяця, що настає за звітним періодом, надають обласним центрам зайнятості зведену розрахункову відомість.

4. Платники одночасно з отриманням в установах банків коштів на оплату праці подають платіжні доручення на перерахування внесків на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття на рахунки, відкриті на ім'я органів Державного казначейства за балансовими рахунками N 3510 (2510) "Кошти державного бюджету України" в установах Національного банку та уповноважених комерційних банків. Дані щодо надходження коштів на ці рахунки (копії виписок) з розрахунковими документами надаються районними (міськими) центрами зайнятості районним (міським) органам Пенсійного фонду в розрізі платників за кожний день.

5. Суми страхових внесків, сплачених у неповному обсязі або несвоєчасно, стягуються районними (міськими, районними у містах) відділами Пенсійного фонду з платників із застосуванням фінансових санкцій, передбачених Законом України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття" ( 1533-14 ), і зараховуються на рахунки, відкриті на ім'я органів Державного казначейства за балансовими рахунками N 3510 (2510) "Кошти державного бюджету України" в установах Національного банку та уповноважених комерційних банків.

6. Органи Пенсійного фонду надають центрам зайнятості базу даних з реєстру страхувальників на районному рівні.

7. Щокварталу (до 8 числа місяця, що настає за звітним періодом) органи Пенсійного фонду надають районним (міським, районним у містах) центрам зайнятості довідку про кількість зареєстрованих та перевірених платників внесків на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття та суми фінансових санкцій, застосованих органами Пенсійного фонду, за зразком згідно з додатком.

Додаток

до Порядку

Зразок

ДОВІДКА

про кількість зареєстрованих та перевірених платників

внесків на загальнообов'язкове державне соціальне

страхування на випадок безробіття та суми фінансових

санкцій, застосованих органами Пенсійного фонду

за _____________ 200__ року

__________________________________________________________________

(назва і адреса районного (міського) центру зайнятості, __________________________________________________________________

до якого подається довідка)

__________________________________________________________________

(назва і адреса районного (міського) відділу Пенсійного фонду, __________________________________________________________________

який подає довідку)

------------------------------------------------------------------

| | Утому

Назва показника |З початку|числі за

| року |звітний

| |квартал

------------------------------------------------------------------ 1. Зареєстровано платників страхових внесків на

випадок безробіття, всього

у тому числі:

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes