Про внесення змін до Порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог щодо виконання кошторисів доходів і видатків бюджетних установ та організацій (07.03.2001), Детальна інформація

Про внесення змін до Порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог щодо виконання кошторисів доходів і видатків бюджетних установ та організацій (07.03.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 8
Скачувань: 833
6. Пункти 9 і 34 викласти у такій редакції:

"9. Форма плану використання бюджетних коштів одержувачами, яка встановлюється Мінфіном України, є типовою і у разі потреби на вимогу головного розпорядника може бути доповнена іншими показниками";

"34. Плани використання бюджетних коштів одержувачами затверджуються їх керівниками за погодженням з розпорядниками, через яких вони одержують бюджетні кошти".

7. Абзац другий пункту 11 після слів "встановлюють для розпорядників" доповнити словами "нижчого рівня".

8. Пункт 12 доповнити словами "та складають проекти зведених кошторисів".

9. В абзаці першому пункту 13 слова "Мінфіном України, Мінфіном Автономної Республіки Крим, місцевими фінансовими органами" замінити словами "Мінфіну України, Мінфіну Автономної Республіки Крим, місцевим фінансовим органам".

10. У пункті 14 слова "головним розпорядником" виключити.

11. У пункті 15 слово "асигнувань" замінити словом "надходжень".

12. У пункті 18 слова "включаючи кошти, що спрямовуються на відновлення касових видатків" виключити.

13. Пункт 19 доповнити абзацом такого змісту:

"Відповідальність за допущення заборгованості, що склалася за видатками спеціального фонду, несе виключно розпорядник, з вини якого вона утворилась".

14. Перше речення пункту 23 викласти у такій редакції:

"23. Видатки спеціального фонду за рахунок власних надходжень плануються у такій послідовності: за визначеною метою, на погашення заборгованості установи та на проведення заходів, пов'язаних з виконанням основних функцій, які не забезпечені (або частково забезпечені) видатками загального фонду".

15. У пункті 28:

в абзаці першому слова "головним розпорядникам" замінити словами "розпорядникам вищого рівня";

абзац третій викласти у такій редакції:

"Типова форма штатного розпису установи затверджується Мінфіном України. У разі потреби міністерства та інші центральні органи виконавчої влади за погодженням з Мінфіном України можуть встановлювати форму штатного розпису для відповідної галузі".

16. Абзац третій пункту 30 виключити.

17. Пункт 31 доповнити абзацом такого змісту:

T

p



B*

8





>

@

B

°

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes