Про Порядок створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків (29.03.2001), Детальна інформація

Про Порядок створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків (29.03.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.8
Скачувань: 1043
розгортання та утримання тимчасових пунктів проживання і харчування постраждалих громадян.

17. Державний резерв залучається для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території держави за рішенням Кабінету Міністрів України.

Оперативний резерв залучається для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території держави за рішенням Міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Відомчий резерв залучається для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на об'єктах відповідних галузей господарювання.

Регіональні, місцеві та об'єктові резерви залучаються для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на відповідних територіях та розташованих на них об'єктах.

Резерви залучаються для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації відповідно до її рівня.

У разі недостатньої наявності резерву відповідного рівня (регіонального, місцевого та об'єктового) чи повного його використання залучаються резерви наступного вищого рівня.

Залучення резервів, зазначених в абзацах третьому - шостому цього пункту, здійснюється за рішенням керівників відповідних центральних і місцевих органів виконавчої влади, виконкомів рад міст обласного значення і керівників підприємств, до компетенції яких належить створення, утримання та поповнення відповідних резервів.

18. Відпуск матеріально-технічних цінностей з резервів здійснюється за рішенням керівників відповідних центральних і місцевих органів виконавчої влади, виконкомів рад міст обласного значення та керівників підприємств.

19. Відповідальність за створення та накопичення резервів, контроль за їх наявністю, станом та використанням покладається на керівників відповідних центральних і місцевих органів виконавчої влади, виконкомів рад міст обласного значення та керівників підприємств.

20. МНС здійснює методичне керівництво і контроль за створенням, зберіганням, використанням та поповненням оперативного, відомчих, регіональних, місцевих та об'єктових резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes