Про затвердження Порядку фінансування будівництва та ремонту житлових будинків для громадян Закарпатської області, які постраждали внаслідок березневого (2001 року) паводка (07.04.2001), Детальна інформація

Про затвердження Порядку фінансування будівництва та ремонту житлових будинків для громадян Закарпатської області, які постраждали внаслідок березневого (2001 року) паводка (07.04.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.6
Скачувань: 678
0342 Про затвердження Порядку фінансування будівництва та ремонту житлових будинків для громадян Закарпатської області, які постраждали внаслідок березневого (2001 року) паводка (07.04.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 7 квітня 2001 р. N 342

Київ

Про затвердження Порядку фінансування

будівництва та ремонту житлових будинків для

громадян Закарпатської області, які постраждали

внаслідок березневого (2001 року) паводка

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Порядок фінансування будівництва та ремонту житлових будинків для громадян Закарпатської області, які постраждали внаслідок березневого (2001 року) паводка, що додається.

2. Закарпатській обласній державній адміністрації разом з Міністерством економіки, Міністерством фінансів, Державним комітетом будівництва, архітектури та житлової політики і Міністерством з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи розрахувати необхідні обсяги фінансування будівництва та ремонту житлових будинків для громадян Закарпатської області, які постраждали внаслідок березневого (2001 року) паводка.

3. Контроль за дотриманням Порядку фінансування будівництва та ремонту житлових будинків для громадян Закарпатської області, які постраждали внаслідок березневого (2001 року) паводка, затвердженого цією постановою, покласти на Закарпатську обласну державну адміністрацію.

Прем'єр-міністр України В.ЮЩЕНКО

Інд. 33

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 7 квітня 2001 р. N 342

ПОРЯДОК

фінансування будівництва та ремонту

житлових будинків для громадян Закарпатської

області, які постраждали внаслідок березневого

(2001 року) паводка

1. Цей Порядок визначає механізм фінансування будівництва та ремонту житлових будинків, зруйнованих і пошкоджених внаслідок паводка, що стався на Закарпатті у березні 2001 року.

2. Фінансування будівництва та ремонту житлових будинків здійснюється шляхом надання грошової допомоги громадянам за рахунок державних централізованих капітальних вкладень, резервного фонду Кабінету Міністрів України, частини субвенції, передбаченої Закарпатській області у Державному бюджеті України на 2001 рік ( 2120-14 ), а також кредитів Національного банку України.

Право на отримання коштів мають громадяни, які постійно проживають у Закарпатській області, і втрата або пошкодження їх житлових будинків оформлена відповідним актом обстеження, затвердженим у встановленому порядку.

Порядок складання актів та їх форма затверджуються Закарпатською облдержадміністрацією за погодженням з Держбудом України.

3. У разі відмови від будівництва та ремонту житлових будинків їх власникам, незалежно від кількості членів сім'ї, що прописані у цих будинках, надається грошова компенсація. Розмір грошової компенсації обчислюється, виходячи із фактично втраченої або пошкодженої площі житлового будинку (але не більше як 90 кв. метрів) та вартості будівельних матеріалів, включаючи податок на додану вартість та витрати на їх доставку до місця будівництва.

4. Списки потерпілих громадян, яким надається грошова допомога, затверджує Закарпатська облдержадміністрація (далі - списки громадян).

B*

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes