Про Порядок присвоєння спеціального ідентифікаційного коду для оптичних дисків для лазерних систем зчитування (28.04.2001), Детальна інформація

Про Порядок присвоєння спеціального ідентифікаційного коду для оптичних дисків для лазерних систем зчитування (28.04.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 10.2
Скачувань: 810
5. Документом, що підтверджує присвоєння СІД коду, є витяг з реєстру СІД-кодів (далі - реєстр), який ведеться органом ліцензування.

6. Датою присвоєння СІД-коду є дата прийняття рішення про видачу ліцензії на виробництво дисків.

Орган ліцензування протягом 10 днів після присвоєння СІД-коду виробнику дисків подає відповідну інформацію МВС та Держмитслужбі.

7. СІД-код, присвоєний одному з виробників дисків, не може бути присвоєний іншому їх виробнику.

Якщо термін дії чи анулювання ліцензії на виробництво дисків закінчився, зазначений у ній СІД-код депонується і не може бути присвоєний іншому виробнику дисків. У разі повторного отримання ліцензії на виробництво дисків такий СІД-код може бути знову присвоєний виробнику дисків, який уперше отримав цей код.

8. До реєстру заносяться:

відомості про присвоєний' виробнику дисків СІД-код;

дата присвоєння СІД-коду;

відомості про виробника дисків;

термін дії ліцензії (дата її анулювання);

відомості про СІД-коди, нанесені на диски, що імпортуються, виробника та імпортера, а також дата видачі імпортеру витягу з реєстру.

9. У разі здійснення імпорту дисків з нанесеними за межами України СІД-кодами такі коди визнаються (присвоюються) та заносяться до реєстру. Імпортер разом з документами на отримання погодження для видачі ліцензії (далі - погодження) подає органу ліцензування заяву про визнання (присвоєння) СІД-кодів. У заяві зазначаються СІД-коди, нанесені на диски, що імпортуються, та відомості про виробника дисків. Орган ліцензування протягом 15 робочих днів перевіряє надану інформацію, вносить СІД-коди до реєстру та видає імпортеру разом з погодженням витяг з реєстру. Один і той самий СІД-код може бути зареєстрований для різних імпортерів.

10. На запит юридичних і фізичних осіб орган ліцензування надає безоплатно інформацію щодо присвоєних виробникам дисків СІД-кодів.

11. СІД-код, наданий виробнику дисків до 20 квітня 2002 р., у разі отримання ним ліцензії на виробництво дисків заноситься до реєстру і вважається присвоєним цьому виробнику.

Додаток 1

до Порядку присвоєння спеціального

ідентифікаційного коду дискам для лазерних

систем зчитування

ТЕХНІЧНІ СПЕЦИФІКАЦІЇ СІД-КОДУ

1. Кожний наданий СІД-код прес-форми складається з літер IFPI, після яких зазначається чотири- або п'ятизначний код. Останні дві цифри цього коду присвоюються виробником, який повинен забезпечити наявність унікального спеціального ідентифікаційного коду на кожній прес-формі, яка знаходиться у нього, в тому числі на запасних прес-формах. Перші дві або три літери (залежно від випадку) присвоюються органом ліцензування і є унікальним ідентифікатором ліцензіата.

Приклад: СІД-код прес-форми IFPI A01xx може бути виданий заявнику органом ліцензування. Знаки A01 у такій послідовності є унікальними для ліцензіата. У подальшому ліцензіат повинен використовувати для присвоєння унікального коду кожній прес-формі два останніх знака. Код першої прес-форми може бути IFPI A0100, код другої - IFPI A0101 і так далі. Шляхом використання літерно-цифрових позначень, які складаються з цифр від 0 до 9 і літер латинського алфавіту від A до Z, крім літер I,O,S і Q, ліцензіат має можливість присвоювати унікальні коди різним прес-формам.

2. СІД-код прес-форми повинен бути нанесений на дзеркальну частину кожної прес-форми таким чином, щоб він штампувався на зчитуваній або відтворюваній поверхні кожного диска в процесі виготовлення. Не можна наносити СІД-код пресформи на будь-яку деталь, що легко знімається, або на протилежний бік (штампову поверхню) диска (див. схему).

3. СІД-код прес-форми повинен знаходитися в радіусі від 7,5 до 22 міліметрів від центру диска, крім дисків високої щільності, відповідно до пунктів 8-12 цих Технічних специфікацій.

4. Знак на СІД-коді прес-форми повинен бути заввишки від 0,5 до 1 міліметра.

5. СІД-код прес-форми повинен бути нанесений на глибину від 10 до 25 мікрон таким чином, щоб його можна було прочитати протягом усього часу використання прес-форми.

6. СІД-код прес-форми на зчитуваному або відтворюваному боці диска повинен читатися зліва направо (див. схему).

7. Літери IFPI повинні бути великими і можуть розміщуватися в рядок або колом.

Додаткові вимоги до дисків високої

¦

B*

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes