Про затвердження Порядку формування та використання коштів резерву Пенсійного фонду (06.05.2001), Детальна інформація

Про затвердження Порядку формування та використання коштів резерву Пенсійного фонду (06.05.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.6
Скачувань: 710
Продавець цінних паперів за несвоєчасну їх передачу на рахунок у цінних паперах та зберігач за несвоєчасне зарахування їх на зазначений рахунок сплачують Фонду пеню у розмірах, визначених законодавством або укладеними з Фондом відповідними угодами.

Цінні папери можуть бути придбані також під час їх первинного розміщення або на зареєстрованих у встановленому порядку фондових біржах і в торговельно-інформаційних системах, де відбувається вторинний обіг цінних паперів.

15. Цінні папери можуть бути придбані на умовах їх зворотного викупу продавцем у визначений термін за умови, що ціна викупу буде перевищувати ціну придбання Фондом таких цінних паперів, або якщо Фонд під час володіння цінними паперами буде одержувати нараховані за ними відсотки.

16. Зберігач від імені та за дорученням Фонду здійснює операції з цінними паперами, що відповідають законодавству, з урахуванням рішень експертної ради Фонду.

17. Перелік зберігачів та розмір їх винагороди, пов'язаної з веденням рахунка у цінних паперах, визначаються Фондом на конкурсних засадах. Порядок перерахування зазначеної винагороди зберігачу встановлюється Фондом з урахуванням рішень експертної ради.

Прикінцеві положення

18. Бухгалтерський облік операцій з цінними паперами, що здійснюються відповідно до цього Порядку, ведеться Фондом та зберігачем відповідно до законодавства.

19. Фонд подає фінансову звітність щодо операцій з цінними паперами у порядку, визначеному Мінфіном за погодженням з Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

20. Контроль за виконанням цього Порядку покладається на Фонд. Контролюючі органи можуть здійснювати контроль за операціями, зазначеними у цьому Порядку, в межах їх компетенції.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes