Про затвердження Порядку звільнення (зменшення) від оподаткування доходів із джерелом їх походження з України згідно з міжнародними договорами України про уникнення подвійного оподаткування (06.05.200, Детальна інформація

Про затвердження Порядку звільнення (зменшення) від оподаткування доходів із джерелом їх походження з України згідно з міжнародними договорами України про уникнення подвійного оподаткування (06.05.200
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 9.9
Скачувань: 737
0470 Про затвердження Порядку звільнення (зменшення) від оподаткування доходів із джерелом їх походження з України згідно з міжнародними договорами України про уникнення подвійного оподаткування (06.05.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 6 травня 2001 р. N 470

Київ

Про затвердження Порядку звільнення (зменшення) від

оподаткування доходів із джерелом їх походження з України

згідно з міжнародними договорами України про уникнення

подвійного оподаткування

З метою вдосконалення процедури адміністрування оподаткування доходів нерезидентів із джерелом їх походження з України згідно з міжнародними договорами України про уникнення подвійного оподаткування, які набрали чинності в установленому порядку, та відповідно до статей 13 і 14 Закону України "Про міжнародні договори України" ( 3767-12 ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Порядок звільнення (зменшення) від оподаткування доходів із джерелом їх походження з України згідно з міжнародними договорами України про уникнення подвійного оподаткування, що додається.

2. Визнати такими, що втратили чинність:

постанову Кабінету Міністрів України від 18 травня 2000 р. N 825 ( 825-2000-п ) "Про затвердження Порядку звільнення (зменшення) від оподаткування доходів із джерелом їх походження з України згідно з міжнародними договорами України про уникнення подвійного оподаткування" (Офіційний вісник України, 2000 р., N 21, ст. 861);

постанову Кабінету Міністрів України від 6 вересня 2000 р. N 1397 ( 1397-2000-п ) "Про призупинення дії пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 18 травня 2000 р. N 825" (Офіційний вісник України, 2000 р., N 36, ст. 1547).

3. Ця постанова набирає чинності з дня її опублікування.

Перший

віце-прем'єр-міністр України Ю.ЄХАНУРОВ

Інд. 34

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 6 травня 2001 р. N 470

ПОРЯДОК

звільнення (зменшення) від оподаткування доходів

із джерелом їх походження з України згідно з

міжнародними договорами України про

уникнення подвійного оподаткування

1. Цей Порядок визначає процедуру звільнення (зменшення) від оподаткування доходів із джерелом їх походження з України згідно з міжнародними договорами України про уникнення подвійного оподаткування, які набрали чинності в установленому порядку (далі

- міжнародні договори), та відшкодування (повернення) сум податку, надміру сплачених на території України.

2. Дія цього Порядку поширюється на резидентів інших ніж Україна країн, з якими укладено міжнародні договори, що набрали чинності в установленому порядку (далі - нерезиденти), та осіб, які виплачують доходи нерезидентам із джерелом їх походження з України.

3. Застосування норм міжнародного договору здійснюється шляхом звільнення від оподаткування доходів із джерелом їх походження з України, зменшення ставки податку або шляхом повернення різниці між сплаченою сумою податку і сумою, яку нерезиденту необхідно сплатити відповідно до міжнародного договору.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes