Про затвердження типових положень про управління культури обласної, Севастопольської міської державної адміністрації, Головне управління культури та мистецтв Київської міської державної адміністрації, Детальна інформація

Про затвердження типових положень про управління культури обласної, Севастопольської міської державної адміністрації, Головне управління культури та мистецтв Київської міської державної адміністрації
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 11.2
Скачувань: 651
скликати в установленому порядку наради з питань, що належать до його компетенції.

6. Управління під час виконання покладених на нього завдань взаємодіє з іншими структурними підрозділами відповідної держадміністрації, органами місцевого самоврядування, а також з підприємствами, установами, організаціями, громадянами та їх об'єднаннями.

7. Управління очолює начальник, який призначається на посаду і звільняється з посади головою відповідної держадміністрації за погодженням з Мінкультури.

Начальник має заступників, які за його поданням призначаються на посаду і звільняються з посади головою обласної, Київської та Севастопольської міської держадміністрації. Розподіл обов'язків між заступниками проводить начальник управління.

8. Начальник управління:

здійснює керівництво діяльністю управління, несе персональну відповідальність за виконання покладених на управління завдань і здійснення ним своїх функцій, встановлює ступінь відповідальності заступників начальника і керівників структурних підрозділів;

видає у межах своїх повноважень накази та контролює їх виконання;

затверджує положення про структурні підрозділи і функціональні обов'язки працівників управління;

розпоряджається коштами в межах затвердженого кошторису витрат на утримання управління;

призначає на посаду та звільняє з посади працівників управління;

B*

$



E

I

B

1/4

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x2703K\x1C00 погоджує призначення на посаду і звільнення з посади керівників відділу культури районної, районної в містах Києві та Севастополі держадміністрації, керівників закладів позашкільної освіти, театрально-концертних організацій, культурно-просвітницьких установ, які належать до сфери управління місцевих органів виконавчої влади.

9. Для погодженого вирішення питань, що належать до його компетенції, в управлінні може утворюватися колегія у складі начальника управління (голова колегії), заступників начальника управління за посадою, інших працівників управління, керівників закладів, підприємств і організацій культурно-мистецької сфери, вчених, провідних діячів культури та мистецтва, представників творчих спілок та інших громадських організацій. До складу колегії можуть входити працівники інших структурних підрозділів обласної, Київської та Севастопольської міської держадміністрації.

Склад колегії затверджується головою обласної, Київської та Севастопольської міської держадміністрації за поданням начальника управління.

10. Управління утримується за рахунок коштів державного бюджету.

Гранична чисельність, фонд оплати праці працівників, кошторис доходів і видатків, штатний розпис управління затверджуються відповідно головою обласної, Київської та Севастопольської міської держадміністрації.

11. Управління є юридичною особою, має самостійний баланс, реєстраційні рахунки в установах Державного казначейства, печатку із зображенням Державного Герба України і своїм найменуванням.

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 17 травня 2001 р. N 529

ТИПОВЕ ПОЛОЖЕННЯ

про відділ культури районної, районної в містах

Києві та Севастополі державної адміністрації

1. Відділ культури районної, районної в містах Києві та Севастополі держадміністрації (далі - відділ) є структурним підрозділом районної, районної у містах Києві та Севастополі держадміністрації, що утворюється головою цієї держадміністрації, і підзвітний та підконтрольний голові відповідної держадміністрації та управлінню культури обласної, Севастопольської міської держадміністрації, Головному управлінню культури та мистецтв Київської міськдержадміністрації.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes