Про Програму сприяння організації медичної допомоги дітям, які постраждали внаслідок Чорнобильської та інших екологічних катастроф, що надається Республікою Куба, на 2001 рік (23.05.2001), Детальна інформація

Про Програму сприяння організації медичної допомоги дітям, які постраждали внаслідок Чорнобильської та інших екологічних катастроф, що надається Республікою Куба, на 2001 рік (23.05.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.1
Скачувань: 641
0554 Про Програму сприяння організації медичної допомоги дітям, які постраждали внаслідок Чорнобильської та інших екологічних катастроф, що надається Республікою Куба, на 2001 рік (23.05.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 23 травня 2001 р. N 554

Київ

Про Програму сприяння організації медичної допомоги дітям, які

постраждали внаслідок Чорнобильської та інших екологічних

катастроф, що надається Республікою Куба, на 2001 рік

( Дію виконання заходів, передбачених Програмою сприяння

організації медичної допомоги дітям, які постраждали

внаслідок Чорнобильської та інших екологічних

катастроф, що надається Республікою Куба, на 2001 рік

продовжено на 2002 рік згідно з Постановою КМ

N 1802 ( 1802-2001-п ) від 28.12.2001 )

З метою поліпшення медичної допомоги, що надається дітям, які постраждали внаслідок Чорнобильської та інших екологічних катастроф, Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Програму сприяння організації медичної допомоги дітям, які постраждали внаслідок Чорнобильської та інших екологічних катастроф, що надається Республікою Куба, на 2001 рік (далі - Програма) (додається).

2. Міністерству охорони здоров'я, Міністерству з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, Міністерству освіти і науки, Міністерству транспорту, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям за участю Українського молодіжного Чорнобильського фонду забезпечити виконання заходів, передбачених Програмою.

3. Міністерству охорони здоров'я здійснювати координацію робіт та контроль за виконанням Програми і у разі потреби подавати Кабінетові Міністрів України пропозиції щодо її коригування.

Перший

віце-прем'єр-міністр України Ю.ЄХАНУРОВ

Інд. 33

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 23 травня 2001 р. N 554

ПРОГРАМА

сприяння організації медичної допомоги дітям, які постраждали

внаслідок Чорнобильської та інших екологічних катастроф, що

надається Республікою Куба, на 2001 рік

Останнім часом в Україні простежується тенденція до погіршення здоров'я дітей, які проживають на екологічно несприятливих територіях України, а також до щорічного зростання їх захворюваності. Понад 500 тис. дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, потребують медичної допомоги.

Куба була і залишається єдиною країною у світі, де за власний рахунок згідно з державною програмою Республіки Куба "Діти Чорнобиля" надається медична допомога дітям з України, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes