Про затвердження Загального положення про санаторно-курортний заклад (11.07.2001), Детальна інформація

Про затвердження Загального положення про санаторно-курортний заклад (11.07.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.6
Скачувань: 891
Порядок скликання, повноваження, чисельність, склад загальних зборів (конференції) встановлюються статутом (положенням) санаторно-курортного закладу.

15. Формування структури і штату санаторно-курортного закладу здійснюється відповідно до профілю діяльності, покладених на нього завдань, кваліфікаційних вимог до персоналу та вимог законодавства.

16. Санаторно-курортний заклад провадить зовнішньоекономічну діяльність у порядку, передбаченому законодавством.

17. Санаторно-курортний заклад веде оперативний і бухгалтерський облік результатів своєї роботи, статистичну звітність.

Порядок організації та ведення бухгалтерського обліку і подання фінансової та статистичної звітності визначається законодавством.

18. Санаторно-курортний заклад:

здійснює у межах своєї компетенції заходи щодо розвідки, обліку раціонального використання та охорони родовищ мінеральних і термальних вод, лікувальних грязей, озокериту, ропи лиманів та озер, лікувальних ресурсів на прилеглій території курорту відповідно до вимог законодавства;

бере участь у виконанні заходів і робіт для визначення та узгодження меж округу і зон санітарної охорони родовищ природних лікувальних ресурсів у встановленому порядку;

разом з установами державної санітарно-епідемічної служби розробляє заходи для поліпшення благоустрою та санітарного стану курортів.

19. Ліквідація та реорганізація (злиття, приєднання, поділ, виділення, перетворення) санаторно-курортного закладу проводяться за рішенням власника (власників) або уповноваженого ним (ними) органу, яким його створено, або за рішенням суду чи арбітражного суду у порядку, встановленому законодавством.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes