Про Порядок надання спеціальних дозволів на використання радіоелектронних засобів дипломатичними представництвами, консульськими установами іноземних держав, Детальна інформація

Про Порядок надання спеціальних дозволів на використання радіоелектронних засобів дипломатичними представництвами, консульськими установами іноземних держав
Тип документу: Реферат
Сторінок: 20
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 23.3
Скачувань: 609
0818 Про Порядок надання спеціальних дозволів на використання радіоелектронних засобів дипломатичними представництвами, консульськими установами іноземних держав, представництвами міжнародних організацій в Україні (11.07.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 11 липня 2001 р. N 818

Київ

Про Порядок надання спеціальних дозволів

на використання радіоелектронних засобів

дипломатичними представництвами,

консульськими установами іноземних держав,

представництвами міжнародних організацій

в Україні

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Порядок надання спеціальних дозволів на використання радіоелектронних засобів дипломатичними представництвами, консульськими установами іноземних держав, представництвами міжнародних організацій в Україні (додається).

2. Державному комітетові зв'язку та інформатизації вжити заходів до забезпечення отримання дипломатичними представництвами, консульськими установами іноземних держав, представництвами міжнародних організацій в Україні спеціальних дозволів на використання радіоелектронних засобів згідно із затвердженим цією постановою Порядком.

3. Визнати такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 16 червня 1999 р. N 1049 ( 1049-99-п ) "Про Порядок надання спеціальних дозволів на використання радіочастот дипломатичним представництвам, консульським установам іноземних держав, представництвам міжнародних організацій в Україні" (Офіційний вісник України, 1999 р., N 24, ст. 1116).

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 21

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 11 липня 2001 р. N 818

ПОРЯДОК

надання спеціальних дозволів на використання

радіоелектронних засобів дипломатичними

представництвами, консульськими установами

іноземних держав, представництвами

міжнародних організацій в Україні

1. Цей Порядок визначає процедуру надання, анулювання, продовження терміну дії спеціальних дозволів на використання радіоелектронних засобів фіксованого короткохвильового радіозв'язку та супутникового зв'язку посольствами (нунціатурами), місіями (інтернунціатурами) або іншими дипломатичними представництвами іноземних держав в Україні, генеральними консульствами, консульствами, віце-консульствами або консульськими агентствами іноземних держав (у тому числі консульськими установами, що очолюються почесними консульськими посадовими особами), створеними відповідно до Віденської конвенції від 18 квітня 1961 р. про дипломатичні зносини ( 995_048 ) та Віденської конвенції від 24 квітня 1963 р. про консульські зносини ( 995_047 ), представництвами міжнародних міжурядових чи міжнародних неурядових організації в Україні, створеними згідно з міжнародними договорами, в яких бере участь Україна (далі - представництва), та процедуру оформлення тимчасових спеціальних дозволів на використання радіоелектронних засобів на території України для забезпечення проведення візитів іноземних делегацій на чолі з керівниками держав, урядів, парламентів (далі - офіційні делегації).

2. Використання радіоелектронних засобів (далі - РЕЗ) представництвами здійснюється на підставі спеціального дозволу.

Для отримання спеціального дозволу на використання РЕЗ фіксованого короткохвильового радіозв'язку (далі - радіозв'язку) та супутникового зв'язку представництво або уряд держави, яка його акредитує, міжнародна організація звертається з нотою до МЗС. До ноти додаються викладені українською мовою заява за формою згідно з додатком 1 і такі документи (у восьми примірниках):

пояснювальна записка з докладними відомостями про призначення РЕЗ, копія фрагмента карти масштабу 1 : 100000, на якій позначено місце встановлення РЕЗ із зазначенням географічних координат;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes