Про Порядок надання спеціальних дозволів на використання радіоелектронних засобів дипломатичними представництвами, консульськими установами іноземних держав, Детальна інформація

Про Порядок надання спеціальних дозволів на використання радіоелектронних засобів дипломатичними представництвами, консульськими установами іноземних держав
Тип документу: Реферат
Сторінок: 20
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 23.3
Скачувань: 609
картка тактико-технічних даних РЕЗ, заповнена за формою згідно з додатком 2;

для земних станцій супутникового зв'язку - відповідна заява за формою згідно з додатком 3;

для РЕЗ радіозв'язку - відповідна заява за формою згідно з додатком 4;

схема організації зв'язку з визначенням загальної кількості РЕЗ, місць їх розташування та рознесення між ними, азимутів спрямування випромінювання, висоти підвішування антен.

Крім того, до заяви додаються (в одному примірнику):

гарантійний лист заявника про оплату вартості послуг з погодження радіочастот, розрахунків електромагнітної сумісності РЕЗ, надання спеціального дозволу, а також виконання робіт або надання послуг, пов'язаних з державним наглядом за використанням РЕЗ, за формою згідно з додатком 5;

копія санітарного паспорта джерела випромінювання електромагнітної енергії, виданого МОЗ, за формою згідно з додатком 6.

3. У тижневий термін МЗС розглядає ноту і визначає доцільність надання спеціального дозволу з урахуванням умов взаємності.

Свої висновки разом із заявою та іншими матеріалами, надісланими представництвом, МЗС направляє до Українського державного центру радіочастот та нагляду за зв'язком (далі - Центр).

Загальний термін розгляду заяви представництва і надання йому спеціального дозволу не повинен перевищувати 4 місяці з дня її реєстрації.

4. Центр:

протягом трьох діб перевіряє наявність та правильність оформлення поданих документів і реєструє заяву з комплектом документів;

розглядає заяву, проводить експертизу документів, які надійшли;

визначає радіочастоти, які можуть бути погоджені, та проводить розрахунки електромагнітної сумісності РЕЗ;

у термін не пізніше 10 діб направляє на погодження визначені радіочастоти до Генерального штабу Збройних Сил, а у разі потреби

- до заінтересованих центральних органів виконавчої влади;

у разі потреби здійснює міжнародну координацію заявлених радіочастот.

5. Генеральний штаб Збройних Сил, центральні органи виконавчої влади, які беруть участь у погодженні використання радіочастот, зобов'язані протягом 50 діб з дати отримання заяви повідомити Центр про своє рішення.

6. Центр після отримання результатів погодження оформляє їх в установленому порядку і протягом 3 місяців з дня реєстрації заяви подає на розгляд до Міжвідомчої комісії з питань ліцензування використання радіочастот при Держкомзв'язку (далі - Комісія).

7. Комісія у двотижневий термін розглядає подані документи і приймає рішення щодо надання спеціального дозволу або відмову в його наданні з обгрунтуванням причин відмови.

На засідання Комісії запрошується представник МЗС.

8. Центр у триденний термін письмово інформує МЗС про рішення Комісії.

9. МЗС у п'ятиденний термін з дня підписання протоколу засідання Комісії письмово інформує представництво про рішення Комісії.

10. У разі прийняття Комісією позитивного рішення Центр надсилає у тижневий термін з дня підписання протоколу засідання Комісії до представництва рахунок на сплату ним вартості послуг, пов'язаних з наданням спеціального дозволу.

Оплата представництвом вартості послуг, пов'язаних з наданням спеціального дозволу, здійснюється за встановленими тарифами, якщо інше не передбачено міжнародними договорами, в яких бере участь Україна.

11. Протягом трьох діб з дня отримання копії платіжного документа, що засвідчує оплату представництвом у тридцятиденний термін вартості послуг, пов'язаних з наданням спеціального дозволу, Центр оформляє спеціальний дозвіл за формою згідно з додатком 7, реєструє і надсилає перший його примірник до МЗС. Другий примірник спеціального дозволу зберігається в Центрі.

Представництво, отримавши спеціальний дозвіл, сплачує в установленому законодавством порядку збір за використання радіочастотного ресурсу України (у разі, коли такий вид платежу застосовується або може бути застосований до аналогічного представництва України в цій державі).

12. Термін дії спеціального дозволу встановлюється рішенням Комісії для кожного представництва окремо, але не може бути меншим трьох років.

13. Для продовження терміну дії спеціального дозволу представництво, не пізніше ніж за 3 місяці до закінчення терміну його дії звертається до МЗС з відповідною нотою, до якої додається викладена українською мовою заява за формою згідно з додатком 8.

МЗС надсилає заяву представництва до Центру, який розглядає її протягом не більш як 30 діб від дати отримання і передає заяву разом із своїми висновками щодо можливості продовження терміну дії спеціального дозволу на розгляд Комісії.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes