Про встановлення граничної чисельності працівників територіальних органів Державного департаменту нагляду за додержанням законодавства про працю (09.08.2001), Детальна інформація

Про встановлення граничної чисельності працівників територіальних органів Державного департаменту нагляду за додержанням законодавства про працю (09.08.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.8
Скачувань: 734
0959 Про встановлення граничної чисельності працівників територіальних органів Державного департаменту нагляду за додержанням законодавства про працю (09.08.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 9 серпня 2001 р. N 959

Київ

Про встановлення граничної чисельності працівників

територіальних органів Державного департаменту

нагляду за додержанням законодавства про працю

На виконання статті 1 Указу Президента України від 7 травня 2001 р. N 292 ( 292/2001 ) "Про невідкладні заходи щодо прискорення погашення заборгованості із заробітної плати" та з метою приведення структури органів, що здійснюють державний контроль за додержанням законодавства про працю, у відповідність з вимогами Конвенції Міжнародної організації праці N 81 "Про інспекцію праці у промисловості й торгівлі" ( 993_036 ) і підвищення ефективності їх роботи Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Установити з 1 вересня 2001 р. Міністерству праці та соціальної політики граничну чисельність працівників територіальних органів Державного департаменту нагляду за додержанням законодавства про працю у кількості 694 одиниці та видатки на їх утримання в 2001 році у сумі 1230,5 тис. гривень, у тому числі за рахунок передачі граничної чисельності працівників головних управлінь праці та соціального захисту населення обласних, головного управління праці та зайнятості Київської, управління праці та соціального захисту населення Севастопольської міських державних адміністрацій - у кількості 190 одиниць та видатків на їх утримання - у сумі 431,7 тис. гривень згідно з додатком 1, а також за рахунок передачі граничної чисельності працівників управлінь праці та соціального захисту населення районних, районних у містах Києві та Севастополі державних адміністрацій - у кількості 504 одиниці та видатків на їх утримання - у сумі 798,8 тис. гривень згідно з додатком 2.

Встановлену абзацом першим граничну чисельність працівників територіальних органів Державного департаменту нагляду за додержанням законодавства про працю збільшити з 1 січня 2002 р. - на 50 одиниць, з 1 березня 2002 р. - на 50 одиниць та з 1 травня 2002 р. - на 100 одиниць.

2. Міністерству фінансів внести відповідні зміни до розпису видатків Державного бюджету України на 2001 рік ( 2120-14 ) щодо утримання місцевих державних адміністрацій і Міністерства праці та соціальної політики.

3. Обласним, Київській та Севастопольській міським, районним державним адміністраціям вжити заходів до забезпечення з 1 вересня 2001 р. територіальних органів Державного департаменту нагляду за додержанням законодавства про працю службовими приміщеннями і телефонним зв'язком та привести у відповідність з цією постановою штатні розписи і кошториси доходів та видатків відповідних власних структурних підрозділів.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 26

Додаток 1

до постанови Кабінету Міністрів України

від 9 серпня 2001 р. N 959

ПОКАЗНИКИ

скорочення граничної чисельності та видатків на утримання

працівників головних управлінь праці та соціального

захисту населення обласних, головного управління

праці та зайнятості Київської, управління праці

та соціального захисту населення

Севастопольської міських держадміністрацій

------------------------------------------------------------------

Регіони |Гранична |Видатки на утримання

|чисельність |працівників, що підлягають

|працівників, |скороченню, тис. гривень

|що підлягають|--------------------------

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes