Виробництво комп’ютерів та комп’ютерних технологій в Україні: проблеми і перспективи, Детальна інформація

Виробництво комп’ютерів та комп’ютерних технологій в Україні: проблеми і перспективи
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 18.8
Скачувань: 1955
Запроваджувати політику “Чим більше ця компанія заробить, тим більше вона принесе в бюджет”

Необхідні ресурси та умови

На жаль, а можливо на радість в цій галузі не потрібні ресурси від держорганів та інших структур, цій структурі потрібні світлі голови та стартовий капітал. А що стосується умов, вони б не завадили. Такі як, впровадження дерегуляції. Ця маленька умова додала б на ринок багато нових компаній і свіжих ідей, а цим самим зробила б гарну конкурентну боротьбу.

Висновки

Компанії які працюють в галузі комп’ютерних технологій і комп’ютерної техніки під великою загрозою, і це стосується не тільки українського ринку. Оскільки ринок великих комп’ютерів потихеньку перетворюється на вчорашній день, а сьогоднішній день просто вскакує в наше життя і приносить “міні-комп’ютери”, так званні кишенькові комп’ютери, і такі зміни заставлять комп’ютерні компанії рухатись з шаленою швидкістю, для того щоб вижити на цьому ринку.



Налагодження порядку в фінансах, прийняття критичних рішень щодо видів діяльності, що матимуть успіх на ринку і приноситимуть достатній для розвитку дохід, загроза зростаючої конкуренції, необхідність збереження духу ентузіазму та оптимізму в компанії, що розростається – все це питання, які повстають перед компаніями через десять років успішного просування на чолі „комп’ютерного” ешелону України. Від відповіді на них залежатиме, чи десятилітня історія була тільки історією, чи вона стане прелюдією ще більшого успіху комп’ютерних компаній України.

Але в кожному офісі, майже в кожній хаті стоїть персональний комп’ютер, а ці комп’ютери мають тенденцію старіти і слабіти, так що, є де працювати і що виробляти.

Успіху всім нашим комп’ютерним компаніям.

Використана література

Синергія – аналітичний журнал з менеджменту - № 1(2) 2001

Компаньйон – діловий щотижневий журнал - №46 2000

Менеджмент і менеджер - № 1 2001

Chip - №13 2000

Ринок України - №18 2001

PAGE

PAGE 6

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes