Під’єднання до Інтернету за допомогою Windows 95 Dial-up Networking, Детальна інформація

Під’єднання до Інтернету за допомогою Windows 95 Dial-up Networking
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 22.8
Скачувань: 961
відмічено.

Тепер можна приступати до конфігурування протоколу TCP/IP для роботи в Інтернеті. В списку мережевих складових виділіть TCP/IP та натисніть кнопку Properties [Свойства]. Відкриється діалогове вікно TCP/IP Properties з шістьма вкладками, більшість з яких сконфігуровані правильно по замовчуванню. Вам потрібно лише перевірити деякі установки:

Вкладка IP Address [Адрес ІР]. Повинна бути вибрана опція "Obtain an IP address automatically” [Получить адрес автоматически].

Вкладка WINS Configuration [Конфигурация WINS]. Виділіть опцію "Disable WINS Resolution" [Отключить распознавание WINS].

Вкладка Bindings [Привязка]. По замовчуванню повинно бути відмічено "Client for Microsoft Networks" [Клиент для сетей Microsoft].

Вкладка DNS Configuration [Конфигурация DNS]. Вибрана повинна бут опція "Disable DNS" [Выключить DNS].

[Да].

\xF03FПункт 3: Інсталяція та конфігурація драйвера модему

®

\x00B2

l

n

x

~

\x20AC





\x0161

\x0153

\x00B4



AE

E

O

Oe

U

Ue

[Не определять тип модема]. У цьому випадку Windows 95 видасть на екран вікно зі списком фірм-виробників та моделей модемів. Виберіть з цього списку модель Вашого модема і натисніть OK. Появиться наступне діалогове вікно в якому потрібно вказати порт, до якого під’єднано модем. Натисніть Next [Далее] і Windows 95 заінсталює драйвер модема.

. Якщо у Вас виникають якісь додаткові трудності з конфігуруванням модему, звертайтесь до інструкцій фірми-виробника, або до спеціалістів.

\xF03FПункт 4: Інсталяція та конфігурація нового з’єднання

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes