Під’єднання до Інтернету за допомогою Windows 95 Dial-up Networking, Детальна інформація

Під’єднання до Інтернету за допомогою Windows 95 Dial-up Networking
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 22.8
Скачувань: 961
[Мой компьютер] на десктопі Вашого комп’ютера і потім іконку Dial-Up Networking [Удаленный доступ к сети]. Автоматично запуститься допоміжна програма для інсталяції нового з’єднання. У вікні Make New Connection [Новое соединение] Вам потрібно назвати нове з’єднання: Type a name for the computer you are dialing [Название нового соединения], наприклад, Meduniv. Нижче у списку модемів виберіть Ваш модем. В діалоговому вікні програми встановлення нового з’єднання натисніть Next [Далее]. У наступному вікні введіть один з телефонних номерів провайдера 767808 або 755856 (при бажанні можна зробити різні іконки для кожного з вхідних телефонних номерів). Поле Area code [Код Города] залишіть порожнім. У вікні Country code [Код Страны] виберіть Ukraine. Знову натисніть Next [Далее]. В наступному вікні натисніть кнопку Finish [Готово].

У вікні Dial-up Networking [Удаленный доступ в сеть] появиться нова іконка яка відображає нове з’єднання:



Наведіть курсор миші на цю нову іконку і натисніть ПРАВУ кнопку. У списку меню виберіть Properties [Свойства]. Появиться діалогове вікно Meduniv з трьома вкладками. Виберіть вкладку General [Общие] і переконайтеся що номер телефону та вибір модему правильні. Оскільки Ви дзвоните локально, залишіть опцію Use country code and area code [Использовать код страны] невідміченою. Виберіть вкладку Server Types [Тип сервера]:



Перевірте чи всі опціїї відповідають відображеним на рисунку і натисніть OK.

\xF03FПункт 5: З’єднання з Інтернетом

Якщо Ви все сконфігурували, можна виходити в Інтернет. Для цього клацніть двічі на створеній Вами іконці Meduniv в Dial-up Networking [Удаленный доступ] (можете скопіювати її на десктоп). Появиться вікно Connect To [Установка связи]:



У якому повинно буьти Ваше ім’я користувача User name [Имя пользователя] та Password [Пароль]. Увага! Символи паролю на екрані не відображаються.

Натисніть кнопку Connect [Установить связь]. Модем почне набирати номер і після успішного з’єднання, перевірки паролю та реєстрації появиться повідомлення:



і виберіть команду Disconnect [Завершение связи].

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes