Методи та способи підключення до мережі Internet, Детальна інформація

Методи та способи підключення до мережі Internet
Тип документу: Реферат
Сторінок: 14
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 135.6
Скачувань: 1461
Деякі популярні моделі модемів

U.S. Robotics Sportster Flash

Один з найпоширеніших зовнішніх факсів-модемів (є версія для установки в корпус ПК). Підтримує швидкість передачі даних до 57,6 Кбіт/с. Володіє розвитими голосовими функціями, такими як, наприклад, голосний зв'язок (це можливо завдяки убудованому микрофону і виходу для стовпчиків). Будучи одним з найшвидших модемів, U.S. Robotics Sportster Flash здатний завантажити один мегабайт текстового файлу за одну хвилину при швидкості з'єднання 33,6 Кбіт/с. Остання модель серії Sportster має ім'я MessagePlus і має новими функциями, зокрема, дозволяє здійснювати прийом факсимільних і голосовых повідомлень при виключеному комп'ютері.

U.S. Robotics Courier V.Everything

Дуже надійний модем, що дозволяє працювати на швидкостях до 55,6 Кбіт/с. Він здатний тримати зв'язок годинник і при цьому працює на телефонних мережах із сильними перешкодами завдяки фірмовому протоколу HST.

ZyXel U336E

Модем, здатний працювати не тільки з що комутирується, але, і з виділеною лінією. Має убудовану функцію автоматичного визначника номера (АОН). Швидкість передачі даних - від 300 біт/з до 33,6 Кбіт/с. ZyXel U336E відрізняється надійністю і може утримувати мережу на протязі необмеженого терміну. Працює на мережах із сильними шумами. Більші можливості програмних настроювань модему.

5. Установка і настроювання модему

5.1. Підключення модему

Отже, ви щасливий власник модему. Тепер необхідно його встановити і настроїти. Для підключення до комп'ютера скористайтеся инструкцією, прикладеної до модему. Якщо вона відсутня або не має перекладу, прочитайте нижче кілька рад по підключенню.

Зовнішній модем

,



oe

^

E

$

"

$

&

(

*

V

X

\x0152

\x017D







\x00B8

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes