Методи та способи підключення до мережі Internet, Детальна інформація

Методи та способи підключення до мережі Internet
Тип документу: Реферат
Сторінок: 14
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 135.6
Скачувань: 1465
i

i

\x00F0

o

o

-

R

T

V

Z

&Z

\

\x02C6

\x0160

3/4

A

A

AE

E

j\x00B8

j;



j/

„@

^„@

ібно підключити лише блок живлення і кабель, що з'єднує комп'ютер з модемом. Кабель не завжди входит у комплект постачання, і найчастіше його треба купувати окремо. Не забудьте поцікавитися в продавців про його наявність, здобуваючи модем.

Кабель підключають до одному з вільних Сомів-портів (усього їх два: 25-штирьковий і 9-штирьковий). Звичайно до 9-штирьковому порту підключена мишка, тому модем простіше підключити до другого, 25-штирьковому порту. На компьютері обидва Соми-порти мають штирьки – цей тип рознімання називають "папа". А на кабелі відповідно повинний бути рознімання з дірочками ("мама").

Мал.5.1. Задня панель зовнішнього модему

Необхідно відзначити, що в деяких комп'ютерів присутній тільки один Сом-порт. У більшому ступені дане твердження відноситься до комп'ютерів Brand Name і до продукції великих російських збирачів. Як правило, у таких випадках єдиний 9-штирьковий порт не зайнятий ніяким пристроєм, тому вам буде потрібно кабель для підключення до 9-штирьковому, а не 25-штирьковому порту. Миша в таких комп'ютерах підключається до рознімання PS/2.

Після підключення до телефонної мережі задня стінка вашого модему буде виглядати приблизно так, як показано на мал. 5.1.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes