Можливості Mathcad, Детальна інформація

Можливості Mathcad
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 39.2
Скачувань: 1070
Mathcad має інші оператори згладжування, підгонки, функцій регресії, а також ймовірносних розподілів: нормального, Стьюдента, Пуассона, F, біноміального та багато інших.

Процедури з використанням операторів програмування

— «Палітра програмування» — математичної панелі та натисніть ліву кнопку миші. З(явиться така палітра.

Використовуйте оператори наведеної палітри для побудови у Mathcad(і процедур із застосуванням стандартних управляючих структур: циклів із «for» та «while», розгалуження, рекурсії та інших. Програми записуються безпосередньо у ваш робочий аркуш. Вони можуть оперувати з числами, векторами та матрицями.

Наведена вище програма реалізує метод Ньютона для знаходження кореня степеня «n» із числа «a» з заданою точністю «\xF065».



Утворення анімації для візуалізації результатів у часі

Будь-яка частина робочого аркуша у Mathcad(і може бути анімована за допомогою команди «Animate» в меню «Wiew». Після появи діалогового вікна «Animate» виділіть мишею область у вашому робочому аркуші, задайте параметри анімації та збережіть відповідний файл. Виділена область повинна містити системну змінну FRAME (див. малюнок нижче), за допомогою якої і здійснюється анімація. Mathcad дозволяє програвати та зберігати анімацію, як стандартний Windows AVI-файл.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes