Звіт про практику в Міськвиконкомі, Детальна інформація

Звіт про практику в Міськвиконкомі
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Правознавство
Автор: Олексій
Розмір: 29.5
Скачувань: 1859
Після допиту потерпілих почали допит свідка.

Далі, суддя, вислухавши думку замісника прокурора вирішив відкласти судове засідання до 18 червня, оскільки був відсутній потерпілий від розбійного нападу громадянин Михайлюк. Було вирішено здійснити його примусовий привід.

В усі інші дні ми заповнювали протоколи з адміністративних справ. З прийняттям і вступленням в силу нового законодавства про судоустрій одією із фунуцій, суддів став розгляд адміністративних справ і винесення по них постанов. Ті, з якими ми практикувалися стосувалися перевищення швидкості прикеруванні транспортним засобом. На місці події працівники міліції складають протокол, який разом із направленням надсилаються у відповідний суд за територіальною підсудністю, передбаченою статтею 125 цпк України. З цього протоколу суддя виписує, в постанову дані порушника і визнає його винним, зобов’язавши сплатити штраф, який коливається приблизно від 0,5 до 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Ще одним документом, який ми заповнювали, були судові повістки. Вони заповняються за спеціальними правилами, як і інші документи.





The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes