Астрологія і медицина, Детальна інформація

Астрологія і медицина
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Медицина, БЖД
Автор: фелікс
Розмір: 7.3
Скачувань: 1628
Міністерство охорони здоровья України

Житомирське фармацевтичне училище

ім.Г.С.Протасевича

фармакологія

Реферат: Астрологія і медицина.

2001р.

«Лікар,який не знає астрології, не зможе вдало користуватися медичною наукою,»- писав батько медицини Гіпократ.

«Космічні випромінювання , що йдуть від всіх небесних тіл ,охоплюють всю біосферу ,проходять всю її і все в ній,»- це слова академіка В.І.Вернадського.

Яким чином звязані тіло людини і сама людина з далекими і невідомими тілами Всесвіту? Життя на Землі є результатом взаємодії різних космічних факторів , закони Космосу єдині для всіх. Кожна точка Всесвіту зберігає в собі інформацію про Всесвіт. А кожна людина і є цією точкою.

Наша Сонячна Система – тільки частина єдиної системи , що називається Всесвітом , крім того – це єдиний живий організм, головними органами якого є планети , що виробляють власну енергію.

Місяць – це найближча до Землі планета . Вона має помітний вплив на всі процеси ,в яких присутня рідина. Проходження Місяця по знаках Зодіака може підказати нам, що можна і не можна робити, яка частина організму ослаблена , а яка сильна.

На положення Місяця в знаках Зодіака треба орієнтуватися і при виборі метода лікування (операція,прийом ліків, процедура).



Місяць в знаку Козерога.



Забороняються процедури , пов’язані з жовчним міхуром , з обміном речовин , з шкірою.Найбільш вразливі кістки.Забороняються всі процедури ,пов’язані з зубами (лікування,видалення,протезування) і з хребтом.В цей час рекомендовані процедури, пов’язані з шлунком і діафрагмою.Можна сходити в гості , ресторан.Час підходить для операцій на шлунку, лікування гастритів,виразкової хвороби шлунку. Рекомендується дихальна гімнастика.





Місяць в знаку Водолія.

Протипоказані всі операції на суглобах, процедури пов’язані з ногами , лікування артритів , нервової системи , органів чуття , очних захворювань.Можна лікувати серце, серцево-судинну систему , оновлювати кров.Рекомендуються різні фізичні вправи.



Місяць в знаку Риб.

В ці дні небезпечно пити багато рідини(особливо алкоголь), тому що цей знак пов’язані з нирками. Підвищена небезпека алергії. Заборонені операції і процедури на органах чуття , на печінці і ногах.З’являється небезпека грибкових захворювань, забороняється масаж ніг, водні процедури , прийом наркотичних засобів , лікарських препаратів. Можна проводити операції на черевній порожнині, виводити шлаки, очисні процедури , але не водні , можна голодати .



Місяць в знаку Овна.

Стає вразливою голова, тому забороняються всі операції на обличчі, особливо , якщо це новолуння . Не можна рвати зуби , стригти волосся , проводити маніпуляції на вухах.Краще всього стригтися, коли Місяць росте ,але не в знаку Овна. Не можна напружувати зір,бо стає слабким очне дно (особливо , коли Місяць в останній фазі). Тому в ці дні треба менше читати. Вважається , що в ці дні добре працюють нирки , тому що протилежний Овну знак– Веси- пов’язанний з нирками .Тому всі операції і процедури, пов’язані з нирками, можна проводити в цей день.



Місяць в знаку Тільця.

z

¦

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes