Психологічна наука і практика та розвиток реклами, Детальна інформація

Психологічна наука і практика та розвиток реклами
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Психологія
Автор: фелікс
Розмір: 7.2
Скачувань: 1056
спеціалізовані агентства.

Ці чотири типа агентств охоплюють практично все поле маркетингових комунікацій, і, безумовно кожне з них необхідне. Фактично, звернувшись в агентство рекламодавець може отримати я “повну” рекламну компанію, так і будь-яку її складову.

Замовник (рекламодавець) на шляху до споживача(покупця) просто не може не скористатися послугами агентства. Ступінь і об’єм співробітництва тандему замовник-агенство залежить від комплексу факторів : ресурсів замовника, цілей і задач, рекламно-комунікаційної кампанії, бюджету, спеціалізації агентства тощо.

Агентство може “вести” замовника від початку і до кінця, а може займатися або розробкою стратегії РПК, або розміщенням, або виготовленням рекламних матеріалів тощо. Окрім того , агентство любить своїх замовників. Як їх не любити – адже вони справжні годувальники, без них грошей не отримати, не заробити.

Висновки

Тобто якщо розглянути все вище сказане ми можемо побачити ось яку картину: існують спеціальні ПРфірми і рекламні агентства за допомогою яких підприємці можуть впливати на підсвідомість людини( завдяки частих повторів статей, рекламних роликів тощо, і завдяки тому, що потенційному покупцеві намагаються непомітно нав’язати думку про те, що тільки дана продукція(послуга) цієї фірми(підприємства) найбільш підходить цій особі). ПР це дуже складна і цікава річ і людина яка ним займається обов’язково повинна бути психологом( для того щоб користувач отримав саме потрібну інформацію про якусь задану продукцію). Це досить непросто, адже потрібно враховувати потреби всіх верств населення, моду тощо. Тобто ПР це не просто якась реклама, яка надокучає з дня в день, а це спланована діяльність багатьох людей, яка полягає у вивченні ринку споживачів, їхніх потреб, бажань тощо. До ПР також входить також промоушн, тобто це акції про деякі скидки, розпродажі, розиграші тощо, що спрямовані на: 1)підвищення продаж даної продукції, 2)для ознайомлення покупця з новинками і 3)підвищення авторитету компанії завдяки тому, що споживач має змогу ближче познайомитись з компанією та її продукцією тощо.

ПР на сьогоднішній день являється дуже важливою складовою економічного росту нашої країни, але в Україні існує ще багато перепон для активного використання ПР.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes