Аудит дебіторсько-кредиторської заборгованості, Детальна інформація

Аудит дебіторсько-кредиторської заборгованості
Тип документу: Реферат
Сторінок: 34
Предмет: Облік та аудит
Автор: Олексій
Розмір: 68.2
Скачувань: 2129
- Відсоток по векселях до отримання

- Дебіторська заборгованість зв'язаних сторін

- Аванс на витрати на відрядження співробітників Аналітичні процедури

- Розкриття інформації за ринковою вартістю необоротні векселі і рахунки до отримання

- Закладені рахунки дебіторів

- Рахунку дебіторів, підтвердженого на проміжну дату Переклади дебіторської заборгованості

- Надходження грошових коштів.

Якщо в ході аудиту виявляються чинники ризику шахрайства або інші умови (на додаток до тих, які виявлені при плануванні), по яких потрібна аудиторська реакція, див. Крок 11 в ПА-1в.

Якщо є підозру на те, що фінансова звітність істотно спотворюється через шахрайство, дивіться більш детально представлені процедури виявлення шахрайства в керівництві по виявленню шахрайства.

13. Вирішите, чи указують результати аудиторських процедур на негативні аспекти стану внутрішнього контролю, і якщо це так, додайте в службову записку пункти про повідомлення про ці аспекти. (Зразки негативних аспектів стану внутрішнього контролю представлені в - Розділі 1504; Форма, яку можна використовувати для документального оформлення пунктів у міру їх появи в ході аудиту, представлена в - ПФ-18). Висновок Ми виконали процедури, достатні для досягнення цілей аудиторської перевірки дебіторської заборгованості, і результати даних процедур відповідним чином представлені в супровідних документах. (Якщо ви не можете прийти до висновку по якій-небудь меті, складіть службову записку, документально що відображає причину цього).



Таблиця 5.2

ПРОГРАМА АУДИТУ КРЕДИТОРСЬКОЇ ЗАБОРГОВАНОСТІ І ІНШИХ ЗОБОВ'ЯЗАНЬ

Стор.

з

Підприємство

Дата складання Ф.О.





Цілі аудиту Аудиторські процедури до розгляду Не прим. виконавець Індекс робочого документа

ЯКІСНІ АСПЕКТИ ФІНАНСОВОГО ЗВІТУ

Існування або наявність

Повнота

Права і обов'язку

Оцінка або вимірювання

Уявлення і розкриття

МЕТИ АУДИТУ

А. Кредиторська заборгованість є повним представленням дозволених поточних зобов'язань, що виникли в результаті покупки товарів і послуг. Кредиторська заборгованість належним чином класифікована як короткострокові зобов'язання, а також розкрита інформація про кредиторську заборгованість зв'язаних сторін, кредиторську заборгованість зі встановленими термінами погашення і активи, закладені як забезпечення по сальдо кредиторської заборгованості (якісні аспекти 1, 2, 3, 4 і 5).

В. Накопичені і інші зобов'язання є повним представленням неоплачених витрат і витрат, по яких в поточному періоді була одержана вигода, і такі залишки послідовно розраховані, класифіковані і описані (якісні аспекти 1, 2, 3, 4 і 5).

ІДЕНТИФІКАЦІЙНІ КОДИ

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes