Методичні рекомендації по перевірці організаторської та технологічної діяльності теч, Детальна інформація

Методичні рекомендації по перевірці організаторської та технологічної діяльності теч
Тип документу: Шпаргалка
Сторінок: 37
Предмет: Військова справа
Автор: Olexiy Vlasov
Розмір: 51.5
Скачувань: 1591
Начальник групи регламенту і ремонту контролює виконання операцій згідно з переліком контрольних операцій по картах поопераційному контролю начальника групи.

Для проведення контролю виконавець, дійшовши у процесі виконання роботи до контрольної операції начальника групи, викликає його через диспетчера, або доповідає особисто про необхідність проведення контрольної операції.

Начальник групи розписується у "Журналі начальника групи" у графі "Прізвище і підпис контролюючого роботи" за контроль виконання пунктів регламенту (технологічних карт), які він контролював згідно переліку контрольних операцій. Для чого дані пункти регламенту (технологічної карти) записуються окремим рядком в даному журналі у графі "Вид регламентних робіт" з поміткою "ПК"- дивись додаток 8.

Пункти регламенту (технологічні карти), які не підлягають поопераційному контролю згідно переліка контрольних операцій контролюються старшими техніками (техніками) групи регламенту і ремонту, начальником групи регламенту і ремонту. За контроль виконання даних пунктів вони ставять свій підпис у графі "Прізвище і підпис контролюючого роботи" у "Журналі начальника групи". Крім цього, начальники груп виконують періодичний (контрольний) огляд літака ( вертольота) до і після виконання регламентних робіт, перевіряють правильність монтажу обладнання, яке демонтувались в процесі регламентних робіт. Про виконання данних робіт вони роблять запис у "Журналі начальника групи".

Про виконання регламентних робіт начальники груп регламенту і ремонту, кожний за своїм фахом роблять запис і розписуються у розділі "Регламентні роботи" відповідної частини формуляру.

Заступник начальника ТЕЧ

здійснює поопераційний контроль згідно переліку контрольних операцій. Як правило, в даний перелік мають бути включені найбільш відповідальні вузли, які демонтуються або роз"єднуються під час виконання регламентних робіт. Місця з"єднань управління літаком (вертольотом) та двигуном, які роз"єднувались під час виконання регламентних, демонтажно- монтажних та регулювальних робіт, після контроля правильності їх монтажу заступником начальника ТЕЧ, і виконання фотографування зафарбовуються червоною фарбою.

Про виконаний поопераційний контроль на даному ЛА заступник начальника ТЕЧ робить запис у "Журнал начальника групи" за фахом у підсумкових записах на даний ЛА в розділі "Облік виконання робіт на авіаційній техніці". Наприклад: "Проведено поопераційний контроль виконання 24 місячних регламентних робіт згідно з переліком контрольних операцій. Заступник начальника ТЕЧ в/ч А-2045

капітан _________ С.Гаврилюк"

підпис

Начальник ТЕЧ, особисто перевіривши записи начальників груп за фахом про виконання регламентних робіт, робить підсумковий запис у формуляр літака (вертольота) частину 1 про виконання регламентних робіт , в розділі "Роботи які виконуються під час експлуатації ". Наприклад:

" Виконані 24 місячні регламентні роботи згідно ЄРТО № 9.12 - 91р, по Л і Д, АО, АОз, РЕО, АПНК, ЗАПЛ в повному обсязі.

Начальник ТЕЧ в/ч А - 2045

майор _______ С.Онищенко"

підпис

Крім цього, начальник ТЕЧ проводить комлексно, за участю начальників груп регламенту і ремонту періодичний (контрольний) огляд ЛА. Результати оцінки стану ЛА начальник ТЕЧ записує в формуляр літака (вертольота) і двигуна, а начальники груп в "Журнал підготовки літака (вертольота)".

Контроль проведення фотографування вузлів систем управління літака (вертольота) та двигунів покладений на заступника начальника ТЕЧ, а в його відсутність на начальника ТЕЧ.

Негативи фотознімків повинні мати таку інформацію:

- тип АТ;

- бортовий та заводський номер літака (вертольота);

- дата;

- вид робіт,які проводились на ЛА;

- № пункта згідно з переліком місць (вузлів), які підлягають фотографуванню.

Наприклад: Т- 6№45 (1715301)

20.07.98р.

ЗД

п.1

Для проведення аналізу негативів в ТЕЧ обладнується спеціальне робоче місце на якому повинні знаходитись:

- альбом з еталонними фотокартками з"єднань систем управління літака (вертольота ) та двигуна, які підлягають фотографуванню згідно з переліком;

- засоби типу "Мікрофот" (фотозбільшувач), лупи 2-х, 4-х кратного збільшення для прогляду негативів.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes