Колективний договір прийнятий на загальних зборах трудового колективу (назва підприємства, організації), Детальна інформація

Колективний договір прийнятий на загальних зборах трудового колективу (назва підприємства, організації)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 10.8
Скачувань: 1356
7.5. Працівники зобов’язуються використовувати надані їм у користування (розпорядження) транспортні засоби, техніку й інше майно власника лише у службових цілях.

8. Соціальні пільги і гарантії

8.1. Власник (Адміністрація) підприємства гарантує надання працівникам вільного часу для проходження медичних оглядів, отримання медичної допомоги, відвідування державних органів для вирішення необхідних житлово-побутових проблем працівників без здійснення будь-яких стягнень із заробітної плати чи інших безпідставних санкцій.

8.2. З метою оздоровлення щорічно працівникам підприємства видаються санаторно-курортні і туристичні путівки: за рахунок підприємства_______% — безплатно, ___________% — за повну плату, ___________% — з оплатою_____%.

8.3. За рахунок підприємства видавати безпроцентні позики працівникам.

8.4. Надавати допомогу багатодітним і малозабезпеченим сім’ям у вигляді:______________________(додаткової одноразової допомоги на кожну дитину — ______грн, оплати квартири і комунальних послуг тощо).

8.5. Виділити ______грн за рахунок прибутку, що залишається в розпорядженні підприємства на здешевлення вартості харчування в їдальні.

9. Гарантії діяльності представницьких організацій працівників

9.1. Підприємство гарантує свободу організації і діяльності профспілкової організації, ради трудового колективу, проведення в неробочий час загальних зборів трудового колективу.

10. Відповідальність Сторін, вирішення спорів

10.1. У випадку невиконання чи неналежного виконання обов’язків, передбачених цим договором, Сторони несуть відповідальність відповідно до чинного законодавства.

10.2. При цьому притягнення осіб, що представляють власника або уповноважений ним орган, чи профспілки, чи інші уповноважені трудовим колективом органи, з вини яких порушено чи не виконано зобов’язання по колективному договору, до адміністративної відповідальності рада трудового колективу або представник власника направляють відповідну інформацію в органи прокуратури. До дисциплінарної відповідальності як посадові особи, так і працівники можуть бути притягнуті лише на підставі перевірки, в ході якої порушник повинен буде дати письмові пояснення.

10.3. Суперечки між Сторонами вирішуються в порядку, встановленому законодавством України.

10.4. Притягнення до дисциплінарної, адміністративної чи кримінальної відповідальності не виключає цивільної, матеріальної чи інших видів відповідальності винних осіб.

11. Прикінцеві положення

11.1. Строк дії цього договору — до ________199__р.

11.2. Зміни і доповнення до цього договору протягом терміну його дії можуть вноситися лише за взаємною згодою Сторін.

11.3. Контроль за виконанням договору здійснюється безпосередньо Сторонами чи уповноваженими ними представниками за обумовленою Сторонами згодою (в письмовій або усній формі).

11.4. Сторони, які підписали цей колективний договір, щорічно, не пізніше_____________(наприклад, 15 січня), звітуються про його виконання.

_________________________________________

(підпис власника або уповноваженої ним особи)

«_____»_________19__р.

___________________________________________

(підпис керівника профспілкової організації чи іншого органу)

«_____»_________19__р.



The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes