Біосфера - як особлива зона живого, Детальна інформація

Біосфера - як особлива зона живого
Тип документу: Реферат
Сторінок: 32
Предмет: Екологія
Автор:
Розмір: 114.5
Скачувань: 4784
Ляпіс (лазурит)- блакитний камінь з золотими вкрапленнями. Застосовується для очищення високорозвиненої душі від нашарувань минулого. Нейтралізує сліди колишніх образ.

Селеніт застосовується для заспокоєння та очищення тривожного стану розуму. Активізує діяльність шишкоподібної залози, сприяє телепатії.

Сапфір і його енергетичне поле заспокоює, стишує гнів. Це могутній захист від страху, що вражає “корінь життя”- нирки.

Гірський кришталь- камінь ясновидців і вчених. Поліпшує пам’ять, мову, мислення. З давніх давен маги застосовували його для отримання таємної інформації.

Діамант- талісман Індії, камінь, що ввібрав у себе енергію Сонця, потужну дрімаючу силу, що символізує непорушність і міцність світу. Діаманти забезпечують своєму хазяїнові владу, багатство, славу, здоров’я, надію та стримання. Найкраще носити діаманти, отримані в спадок. Ні в якому разі не слід носити краденого каменю- він жорстоко розправиться з такою людиною. Оскільки діамант- камінь Сонця, він використовується для нормалізації серцевої діяльності.

Отже, кристали- це посередники між біологічною енергією людини і енергією Космосу. Сам по собі камінь не захищає людину. Він допомагає краще працювати тому енергетичному центрові людини, для якого він призначений. Змусівши працювати “свій” енергетичний центр, камінь поєднує через нього людину до енергії Творця. Ця енергія й надає людині тих якостей, які приписують дії каменів. Звичайно, якщо людина носить цей камінь і він спеціально підібраний для тієї чи іншої цілі, наприклад, для досягнення влади, як діамант, чи для лікування жіночих хвороб, як хризокола. При цьому має бути гармонія ритмів каменю і людини- тільки в цьому випадку камінь під’єднує свого власника до космічної енергії.

Як розпізнати характер і нахили даної особи.

Меркурій стосується розумових здібностей. Місяць- функцій мозку. А тому положення Місяця і Меркурія повинні братися до уваги при вивченні розумових здібностей і схильностей даної особи. Планети, які знаходяться в з’єднанні або утворюють аспекти з Місяцем і Меркурієм, передають свої властивості на характер і нахили людини.

Якщо сонце знаходиться в трикутньому аспекті, то воно придає належний ступінь незалежності та гідності в той час, як квадратний аспект або протистояння з Сонцем показує надлишок гордості, шкідливої для людини.

Значення хороших і поганих аспектів планет може бути підсумоване так:

Хороший аспект

Нептуна- означає геній, натхнення

Урана- оригінальність, винахідливість

Сатурна- стійкість, вірність

Юпітера- доброзичливість, веселість

Марса- енергію, виконавчість

Сонця- гідність, незалежність

Венери- привітність, мистецтво

Меркурія- кмітливість, щирість

Місяця- грацію, ідеалізм

Поганий аспект

Нептуна- беумство, поглинання однією думкою

Урана- впертість, ексцентричність

Сатурна- брехливість, підозрювання

Юпітера- чванькуватість, марнотратство

Марса- імпульсивність, руйнівність

Сонця- пиха, себелюбство

Венери- потворство самому собі, безладність

Меркурія- цікавість, суєтливість

Місяця- непостійність, неспритність

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes