Біосфера - як особлива зона живого, Детальна інформація

Біосфера - як особлива зона живого
Тип документу: Реферат
Сторінок: 32
Предмет: Екологія
Автор:
Розмір: 114.5
Скачувань: 4790
Загальне спрямування нахилів і властивостей розуму визначається розташуванням більшості планет, згідно “побудови” знаків, які вони займають. Так, якщо більшість планет знаходяться в кардинальних або рухливих знаках, то це означає працездатність, рухливість в знаках, здібність людини прокласти собі дорогу в житті і вміння побороти перешкоди. Такі люди займають провідне положення в сфері своєї діяльності і беруть участь у самому прогресивному рухові та реформах.

Нерухомі знаки означають нерухомість, тарпіння, методичність, обережність та дипломатичність. Такі люди схильні бути засновниками шкіл філософських, політехнічних та інших. Вони володіють твердістю в досягненні накресленої мети, рішучістю, незалежністю. Перебуваючи спокійними, вони заставляють весь світ обертатися навколо них.

Перехідні або байдужі знаки означають непостійність, податливість, м’якість, пристосування, нестачу оригінальності. Такі люди здебільшого складають широкі плани і беруть на себе більше, ніж можуть добросовісно виконати. Це залежить від їх непостійності, вони поверхнево знають багато, але їм не вистачає наполегливості, щоб застосувати ці знання на практиці. В цей же час їхні уміння пристосуватися складає їм часто великий успіх в житті, а їхня симпатичність, приємність забезпечують наявність багатьох друзів.

У всіх астрологічних дослідженнях допускається вплив спадковості, виховання, оточення.

Натхненні і запальні темпераменти визначаються більшістю планет у вогняних знаках.

Розумний інтеkектуальний темперамент визначається перебуванням їх у повітряних знаках. Психічні та чутливі темпераменти- перебуванням їх в земних знаках.

Психіка.

Психологія до цього часу конкретно не визначила, що таке психіка.

За своєю природою людина є істотою дуже довірливою, схильною до навіювання, пластичною- особливо в дитинстві та юності. Якщо система інформаційно-виховних впливів внутрішньо не суперечлива, то вона має необмежені властивості формувати у людей переконання будь-якого заданого взірця.

Хоч люди й довірливі та сприйнятливі до навіювання, їм притаманне логічне мислення.

Психіка- це “мозкова діяльність”. Що ж таке “психічна діяльність”?

Якщо психіка тільки роль мозку, то чому наука про діяльність називається “психологія” а не “мозкологія”?

Слід пояснити психічні процеси, щоб міркувати про душу.

Видимиий рух, що проявляється в явищі- це і є психологічні процеси та явища, а внутрішній рух- це дух.

Грецьке слово “душа” (psyhe) зв’язане із словом “дихати” (psyhо) . У російській мові слово “душа” і “дух” означають те ж саме, що й “повітря” та “дихання” (звідси походить “духові інструменти”, “душити- зупиняти дихання”). Крім того, в українській та польській мовах “дух” означає швидкий, блискавичний, миттєвий (“щоб і духу твого тут не було”). Німецьке слово, що означає душу “Seele”, так само, як і англійське- “soul” і давньонімецького “saliwalo” і зв’язані із давньосльв’янським “сила”.

Єдність енергетики і тіла.

Людське тіло створене ще в зародку матері мамою-природою, і живиться воно енергією матері інстинктивно, несвідомо.

Після народження дитини в тіло вселяється енергетичний двійник (дух), який включає свідомість, енергетичні центри в мозку людини. Ці енергетичні центри змушують працювати наші органи відчуттів (зір, слух, нюх, дотик, смак).

Внутрішні органи людини функціонують у зв’язку із вищою нервовою системою людини, залежать від центру нервової системи, який знаходиться у мозку кожної людини.

Таємниця від’єднання духовної енергії від енергії тілесної.

Духовна енергія нам наділена Творцем, і є невидимим тілом, яке живе двійником у нашому тілі матеріальному.

Уміння від’эднувати духовну енергыю выд матерыального тыла, контролюючи цей процес своэю свыдомыстю за допомогою особливоъ уваги, називаэться другою увагою.

Наша свідомість поділяється на три частини:

перша увага- увага, яка розвинута у кожної нормальної людини щодня, вона охоплює свідомість фізичного тіла,

друга увага- це та увага, яка необхідна нам, щоб уміти підсвідомо сприймати, від’єднувати нашу духовну енергію від тілесної. Для цього необхідно багато вправлятись,

третя увага- це невиміряна свідомість, яка включає в себе безмежні аспекти фізичного і духовного тіла.



Класифікація станів сну:

1. Спокійна активність: засинають відчуття, але ще не усвідомлюються (напівдрімота),

Завжди в цьому стані сприймається проміння червоного кольору- приблизно такого світла, яке бачиш, коли міцно заплющити очі і “дивитися” на Сонце. Це своєрідний залишок енергії, спалахи.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes