Концепція сучасного природознавсва, Детальна інформація

Концепція сучасного природознавсва
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Екологія
Автор: Гаєва Марина
Розмір: 17.7
Скачувань: 1553
- договір на постачання природного газу (м. Івано-Франківськ). Дочірня компанія “Укртрансгаз” національної акціонерної компанії “Нафтогаз України”.

- договір оренди автомобільного транспорту ВКФ “Диск”.

Фірма надає послуги по (проведенню опалення у будинках) будівельно-монтажних роботах за договорами таким підприємствам, як:

- ЗАТ “Укрпромінвест-торг”;

- ЗАТ “Трансмост”;

- і населенню України.

ВКФ “Диск” заздалегідь планує свою діяльність. В основу планування покладено плани. Плани на підприємстві розробляються здебільшого на рік. Товарооборот планується на основі фактичного виконання товарообороту за минулий рік з врахуванням приросту товарообороту в цілому по організації. Завдяки плануванню підприємство ефективніше функціонує.

Основними причинами гальмування швидкого розвитку підприємства є високі податки і заборгованість населення, внаслідок неправильної економічної політики нашої держави.

Вдосконалення роботи підприємства найбільшою мірою залежить від зниження податкового пресу. Тому що саме через цю проблему багато підприємств переходять в тіньову економіку (приховують прибутки, зменшують податки, що суперечать чинному законодавству України).

Важливе значення щодо вдосконалення роботи підприємства є розширення сітки партнерських зв’язків що дає можливість збільшити реалізацію про-ї чи її придбання і відповідно збільшити прибутки фірми.

PAGE

PAGE 10

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes