Розробка маркетингової програми, Детальна інформація

Розробка маркетингової програми
Тип документу: Курсова
Сторінок: 16
Предмет: Інше
Автор: Олексій
Розмір: 47.6
Скачувань: 2195
Фірма однієї з перших в Україні перейшла до будівництва стендів з легких модульних конструкцій і декілька років єдина в Києві мала комплект обладнання фірми "Октанорм".

"ЗовнішЕкспоБізнес" перший з вітчизняних фірм освоїв будівництво двоповерхових стендів і спроектував їх на ярмарку 'Ганновер Мессе" в 95 році - для української національної експозиції.

На Замовлення Національного інформаційного агентства при Президенті України фірма в 1996 році побудувала виставочний стенд для українських експонентів з конструкцій фірми СІМА на виставці "Цебіт", а в 1997 р. по запрошенню "Дойче Мессе" - наступний стенд з конструкцій "Октанорма" для учасників виставки "Інтергоспиталь". Три року підряд 1995, 96, 97 фірма "ЗовнішЕкспоБізнес" без будь-якої підтримки держави представляла групи вітчизняних підприємств і фірм на щорічному осінньому торговому ярмарку в м. Дубаї (ОАЕ).

Завдяки постійному вдосконаленню своєї організаційно-технічної моделі фірмі вдається невеликим складом співробітників проводити найбільші виставки.

Гарне знання ринкових особливостей в кожному з представлених на виставці сегментів економіки, фірма організовує свої виставки на основі спеціально розробленої концепції.

За 8 років фірма минула шлях від презентацій окремих зарубіжних фірм і українських акціонерних компаній до однієї з найбільших виставок в Європі по медицині і ведучої в Україні телекомунікаційній виставці.

"ЗовнішЕкспоБізнес" має гарні ділові відношення із багатьма компаніями, що працюють в аналогічному направленні. В СНД це "Експоцентр" на Червоній Прєснє, ВЦ "Сокольники" (Москва), "Ленекспо" (Санкт-Петербург), виставочні фірми Нижнього Новгороду, Новосибірська, Саратова, Ростова-на-Дону, а також Беларусі, країн Балтики. За час роботи фірма знайшла за кордоном надійних спів-організаторів і партнерів в Германії: виставочне суспільство "Дойче Мессе" (Ганновер), "Новеа Інтернейшенел" (Дюссельдорф), "ИЕГ Золинген" (Золинген), інших країн - 'Булгарреклама" (Софія), "ПольЕкспо Ексібішен" (Варшава), "Арвелін" (Хельсінки), "Махір" (Будапешт), "ЕкспоПар" (Париж), "ІТЕ Груп" (Лондон), "Альфайєр Інформейшен енд Інсервісіз" (Дубаи).

"ЗовнішЕкспоБізнес" постійно виступає ініціатором вдосконалення виставочної діяльності в Україні, створенню необхідної нормативно-правовий бази

В 1994 р. фірма виступила ініціатором створення Союзу Виставочних організацій України з метою надання цієї діяльності більш впорядкованого характеру, обміну досвідом, навчання кадрів і проведення спільних заходів.

Основні положення вироблені фірмою знайшли відбивання в пізніш створених Раді з питань виставочної діяльності України і Виставочної федерації України.

В основу своєї діяльності фірма "ЗовнішЕкспоБізнес" поклала найбільш актуальні тематики, погоджені з ведучими науковими центрами і схвалені органами державного управління. Це - медицина, зв'язок і інформаційні технології, банківське діло, охорона і безпека, енергозберігаючі технології, захист навколишньої середи, будівництво і комунальне господарство, Чорнобильська проблематика, товари народного споживання.

Вона є першим підприємством, що після розпаду торговельно-економічних зв'язків між державами колишнього соціалістичного табору, розпочало налагодження прямих зв'язків між Українськими і зарубіжними товаровиробниками. Фірма "ЗовнішЕкспоБізнес" виступила в якості ланки в встановленні і розвитку ділових контактів між вітчизняними споживачами і зарубіжними виробниками, в обміні інформації і обміні науково-технічними розробками, створенні представництв зарубіжних фірм, дочірніх і спільних підприємств, визначенні пріоритетних інвестиційних проектів. З цією метою, як в Україні, так і за кордоном проводилися виставки і ярмарки, міжнародні ділові зустрічі, презентації фірм.

З почала своєї діяльності, фірмою проведене біля 100 різноманітних виставочних заходів, в яких прийняли участь більш 4 500 українських, зарубіжних, спільних, акціонерних і підприємств, що приватизувалися, а також інститутів, банків і інших організацій з 42 країн світу.

Будівництво і введення в експлуатацію Виставкового-сервісного центру, розташованого в центрі Києва дозволить фірмі "ЗовнішЕкспоБізнес" забезпечить високий міжнародний рівень проведення виставок, ярмарків, аукціонів, конкурсів, презентацій, міжнародних зустрічей, конференцій, інших заходів, направлених на встановлення і розвиток міжнародних ділових контактів.

Власні і площі дозволять проводити постійнодіючі виставки по найбільш актуальним тематикам і великі заходи на високому міжнародному рівні з участю до 500 фірм водночас.

Спираючись на співробітництво з президентськими, урядовими, діловими і фінансовими колами України, законодавчими органами, будуть визначатися тематики, згідно яким щорічно фірма "ЗовнішЕкспоБізнес" буде проводити не менше 10 великих заходів на площах, що орендуються, за участю 300 - 500 вітчизняних і зарубіжних фірм і більше 10 спеціалізованих виставок щорічно з участю до 100 фірм на власних площах.

Виставковий-сервісний центр дає можливість надавати учасникам заходів, що проводяться на його площах, наступний комплекс послуг:

• Проектування індивідуальних виставочних стендів,

• Будівництво виставочних стендів,

• Організацію і проведення ділових зустрічей і комерційних переговорів,

• Оформлення митних документів і надання юридичних консультацій,

• Надання типографських послуг (печатка буклетів, візиток, проспектів тощо),

• Надання всіх виглядів зв'язку, включаючи супутниковий зв'язок і інтернет,

• Надання бізнес послуг,

• Забезпечення синхронного перекладу,

• Надання якісного транспортного обслуговування,

• Організації навчання кадрів по виставково-експозиційній діяльності і виставкам,

• Навчання кадрів іноземним мовам,

• Виконання повного комплексу робіт по організації участі Українських експонентів в міжнародних виставках за кордоном.

При Виставково-сервісному центрі будуть функціонувати бар, фуршетний зал, митний пост, авіакаси, відділення банків, пункт обміну валют тощо.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes